Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 Lite - szegény ember kameragombja
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
kovsol #27486 üzenetére
M azaz manuál módban fotózok kb amióta megvettem az első Nikonom jópár évvel ezelőtt. Annyit szerettem volna hogy az ISO-t minél alacsonyabbra állítva pl napsütésben expo korrekcióval vissza venni az ég kiégését. Vagy pl. fa lombajit alulról fotózva M módban, úgy hogy látszik az ég is és ne égjen ki fehérre. Vagy nappal, félig leszálló tejködöt fotózni amely mögött látszik a hegy meg a napsütés.
Más: e-infnről rendeltem egy Sigma 17-70 2.8-4 C-t (Econ által preferált canon obi). Az a6300 szerint a lens version ami rajta van: "ver.01".Ez létezik hogy 1.01 vagy ez már a 2.01 lehet? A legutolsó ami idén jött ki rá, 2.01. A vázon pedig csak ver.01 van. Ezt a vázról (vagy MC11-ről) tudom frissíteni optimization pro-n keresztül?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- NBA és kosárlabda topic
- iPhone topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest