- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- iPhone topik
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
Betévedtem most egy Fb-csoportba ("Sony A7III-A7IV"), ahol azonnal ez a (csupán 3 napos) post jött velem szembe az alábbi képekkel különböző A7IV tulajoktól:
[kép - 70e expo]
[kép - 30e expo]
[kép - 3700 expo]Nyilván mindig lesznek gyártási hibás darabok, viszont anno ilyeneket már az A7III-nál is láttam (fotókon persze, plusz cikkeket a jelenségről), így azt gondolnám, hogy a következő generációra (vagy ha tömeges hiba, az aktuális generáció javítására) ezt már megoldják.
Nyilván nem riogatásnak szánom (és persze azt is tudom, hogy az A7III-ból is bőven van ami 3-400e expo felett is tökéletesen működik), de megmondom őszintén, számomra kissé aggasztó ilyet látni a legújabb generációban is.Ettől függetlenül még mindig ez a kiszemelt, csak ezek nem túl szívderítő képek, mert bár garancia lesz bőven, csak nem a szervizt szeretném járni vele, hanem használni.
Ezek a userek "tehetnek róla" amúgy, hogy ez lett a vége? El lehet ezt kerülni valahogy? (És nem a mechanikus zár használatának mellőzésével.)
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kés topik
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LEGO klub
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged