Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
-
Mobilarena
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kornel1987
csendes tag
válasz
vihartigris #14615 üzenetére
Köszi, a Samyang 12mm-ről sok jót olvasni.
Econ: Már olvastam, köszi.
Rapid136:Nem nagyon torzítósat keresnék, családi fotókhoz, beltérben is használnám. Amit ajánlottak a Samyang 12mm f2.0 jó lehet erre a célra? Utánaolvastam és jókat írnak róla, csak árával kellene megbarátkozni. Más javaslatnak is örülök.
Off:Eglobalon nézegetem az árakat. Jó áron van a Samy, de nagyon sunyik, mert az árgaranciával kapcsolatban írtam nekik(máshol olcsóbb 3 euróval, tudom nem nagy összeg, de az elv) és visszaírtak, ha vásárolok minimum 400 euróért, akkor adnak egy 10 eurós kupont. Írtam nekik, hogy köszönöm nem, de azt a 3 eurót adják már ide, arra már nem kaptam választ. Remélem másban nem ilyen a hozzáállásuk pl. garancia. Meg néztem telefont is náluk, tegnap még nem volt black friday akciójuk, most meg oda van írva, hogy akciósan X, ami eddig akció nélkül volt X(mellette kamu ár áthúzva). Figyelni kell nagyon az árakra. Eglobal mennyire megbízható? Tapasztalatok a bolttal kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony zv-e10 garanciás 600 expoval
- Nikon AF-S NIKKOR 300mm f/4E PF ED VR objektív eladó
- Canon EOS 200D 3870 expoval, kit objektívvel, 2 táskával
- Canon EF-S 55-250mm IS II és Canon EF-S 55-250mm STM objektívek
- Canon EF-S 18-135mm IS USM vagy Canon EF-S 18-135mm IS STM vagy Canon EF-S 18-135mm IS objektívek !
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Honor 90 512/12GB / Újszerű állapotban / 12 hónap jótállással
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest