- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technoman
őstag
Nos, sok érv döntött a Sony mellett.
A teljesség igénye nélkül:
1. Sajna a Pana az LCD vonalat mostanában kezdi elhagyni. Az utóbbi időben semmi értelmes fejlesztése nem volt, gyakorlatilag az idei HX vonal, a tavalyi GX sorozat "egy az egybeni" másolata, érdemleges változtatás nélkül. A 800-as sorozat, ami szóba jöhetett volna: 50Hz és Edge LED-es lett volna (a 900-as sorozat a számomra nézhetetlen IPS, a 940-es sorozat meg már megfizethetetlen lett volna, a maga 100Hz-es Edge LED-jével)
Mivel a leváltott és imádott Pana TX-48AS640-esem 100Hz-es és FALD-os volt, nem akartam szintben visszalépni.
2. Ár/érték arányban (csak 65"-osban gondolkoztam) is a Sony is jobb jobb vétel volt (390e) a Pana-val szemben (nagyon akciósan volt 300e)
3. És akkor még nem beszéltünk az olyan idei hírről, hogy a Pana végleg befejezi/befejezte az LCD Panel gyártását. (LCD-ben gondolkoztam, az OLED nem érdekelt) Néztem GX800-at (HX800-as sehol nem volt Budapesten megnézhető állapotban) nem volt rossz és ezt még a Pana fejlesztette (a 7xx sorozatban már nem vagyok biztos, szerintem az már Vesteles), de annyira nem fogott meg. Egyetlen egy NAGY érv volt a Pana mellett, a Dolby Vision 100%-os támogatottsága (ugye ez a Sony-nál nem teljes), de ezt a vonalat már elengedtem.
4. Nem mehetünk el a vásárolható gyári gar mellett sem (a többi , biztosítós garokat most hagyjuk, főleg a havi 1,5-2,5%-os avultatásuk (!) miatt, alkesz nem vagyok, így nem fogok dühömben beleöklözni se a panelbe)Szép és jó volt a Pana TV-kkel töltött cca 20-25 évem (több CRT, Plazma és LCD után), de sajnos a cég már nem az, amit '90-ben megismertem. El kellett engednem a márkát.
Hát ennyi.
Nem bántam eg (eddig), azt a feketét kaptam, mint a Pana-nál, de sokkal jobb mozgással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest