- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
smrtprjcts
csendes tag
válasz
smrtprjcts #68265 üzenetére
Sziasztok!
A mai napon egy újabb Sony tévékhez készült alkalmazás vált elérhetővé a Play-en, egyelőre csak magyarországi felhasználóknak.
Akit érdekel ennek az alkalmazásnak is van Discord szervere is. Itt lehet nem publikus verzió tesztelésre jelentkezni, de simán elértek bárminemű appal kapcsolatos problémával, ötlettel.
Előre is köszi ha visszajelzést adtok. -
axlfsi
veterán
válasz
smrtprjcts #66830 üzenetére
Köszi a linket! ... kerestem egy appot, amivel ki tudom váltani a távirányítót, amíg időm nem lesz a TV-t megjavítani és tökéletesen bevállt!
(a szokásos és tipikus SONY infrared sensor board probléma jött elő a régi XF9005-ösömön; meghal az IR boardon a kondi, azaz átüt).
Egyébként gondok voltak vele az elején, nem találta a hálózaton a TV-t, de közös erővel (én csak a tesztelés oldaláról) javítva lett és már frankó! -
smrtprjcts
csendes tag
válasz
Sziasztok!
Nem tudom láttátok-e, de kikerült publikus tesztelésre az app Play-re. Talán tud olyat amit más nem:
Vagy pl TV-re küldeni műsorértesítést..
Amennyiben bármi kérdés, probléma, vagy ötlet van akkor az az app Discord szerverén vagy a Play-en található email-re jöhet. Belső tesztben részt venni vágyók, akik nem félnek visszajelzést adni mindenképp Discordon jelentkezzenek, amúgy is az a preferált kapcsolattartási forma.
Mivel sok Sony TV létezik bármivel lehet gond, ezért ha nem jelzitek jó eséllyel nem is lesz megoldva.Köszi szépen
-
g_g_g
őstag
válasz
Ezt ismeritek?
Én feltettem, egész hasznos kis app, tetszik.
Sony Smart RemoteSimán tudtam telepíteni, nem kellett jelentkezni, meg semmi ilyesmi.
-
Paal
csendes tag
válasz
Kipróbáltam smrtprjcts appját, szerintem már a mostani állapotában is érdemes megnézni. Ha van kedvetek, gyertek! Több felhasználó, több ötlet, kinek mire lenne még szüksége egy ilyen appban.
Normál távirányító mellett csatornalista, EPG (műsorújság), program kezdetére való figyelmeztetés is beállítható. -
F-ECT$
titán
válasz
Mit tud az app?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- IPhone 15 Pro Akku: 88% 12 hó jótállás!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest