Hirdetés
- Yettel topik
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosszus87
senior tag
válasz
Dan-szan
üzenetére
A Bravia 8A ugyanaz mint a mostani tv-d, egy-két apróságban tér csak el, arra véletlenül se cseréld. Ha összességében az a probléma h kevés a fényerő akkor csakis mini-ledes lcd-t vegyél. Oled elsősroban sötét környezetben való megtekintésre való (mozis körülmények), úgy viszont verhetetlen képminőséget hoz. A másik ami esetleg szokatlan lehet számodra, hogy mivel az oled tökéletes feketét jelenít meg, a fekete közeli részletek is sötétebben jelennek meg, így lcd-hez képest (ami erre ugye nem képest, mert a háttérvilágítás átszűrődik mindenképp a panelen) a sötét jelenetek szokatlanul sötétek lehetnek, mert eddig lcd-n olyan részleteket is láttál amit amúgy nem kellett volna látnod.
-
Ger_man
senior tag
válasz
Dan-szan
üzenetére
Szia!
A nagy fogás-t SDR-ben vagy HDR-ben néztétek (vagy esetleg Dolby Visionben)?
Egyébként azt én is láttam, igaz még az XH95-ön, DV-ben és való igaz hogy sötét film volt.
Illetve sötét szobában vagy világosban?Minden energia takarékos módot kapcsolj ki. Profession mód helyett nézd meg a Cinema módot, SDR és sima HDR esetén is világosabb. DV esetén tudsz Dark helyett Bright módot is kapcsolni.
Általános fényerőben nem érzem gyengébbnek az XH95-től, talán csúcsfénynél egy picivel gyengébb. De való igaz hogy 55"-ról mentem fel 65"-ra, lehet az is segített nálam hogy nem érzem gyengébbnek a fényerőt. Én mindent sötétben szoktam nézni.
A 8A ugyanaz a tv mint a 8, csak egyszerűbb távirányítóval és kevesebb Sony Pictures Core idővel, tickettel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE55LS03F) 140CM 4K Q-LED FRAME SMART ! UJ MODELL! AKCIÓ
- LG 49UJ6307 125cm-es 4K HDR wifi TV eladó (magic remote+konzol+govee fény opcionális)
- SAMSUNG (QE85LS03FWUXXN)215CM Q-LED FRAME PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- SAMSUNG QE65QN95A NEO Q-LED SMART CSÚCSKATEGÓRIA TV ! AKCIÓ!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 256GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4673
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest