- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nightshadow #16303 üzenetére
Lesz az még olcsóbb is, mert ez a tv most még akcióval is túlárazott
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
balage0000 #16135 üzenetére
Ne tarts a szerviztől, van itt olyan is, akinek a harmadik tévéje vált be. Addig reklamálsz, amíg jó készüléket nem kapsz.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #15705 üzenetére
Azért messze nem kell hozzá annyi zseton. A Házimozi belépőszinten nevű topikban a legolcsóbb ajánlott Akciós Házimozi csomag is fényévekkel jobb hanghatást ad. Ez most 150-ből megvan. Szoktak jó tippeket adni ott még használt kiváló minőségű cuccokra is. Szóval csak keresni kell, és meglesz a normális házimozis hangzás.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
nightshadow #14345 üzenetére
Úgy tudom, hogy az egy (utolsó) bemutató darab, és pár hete van kirakva az üzletben. Rendelni többet már nem is tudnak ebből.
-
törölt tag
válasz
dualcore #13608 üzenetére
Neked is lehet kettő, de tv: Sony KD-49X8505B jó áron.
-
törölt tag
válasz
B-L-A-C-K #13393 üzenetére
"A passzív megfelezi a felbontást, azaz nem annyira szép mint az aktív"
Ez nem igaz, mert a W8-as 50-55"-os aktív is csökkentett, ill felezett felbontással működik 3D-ben, illetve szellemképes is lehet.
Ettól még egy jó tévé, csak azért írom le, hogy ne csak utólag jöjjön rá aki érdeklődik, meg nem is vitázni akarok róla, vannak tesztoldalak, meg lehet nézni. -
törölt tag
HÍR: Kiszivárogtak a Sony UHD tévéinek árai[link]
-
törölt tag
Köszi, antocian nevében is.
-
törölt tag
Több tévém is van az igaz, köztük egy LG, és nemsokára eggyel több lesz, ezért keresgélek. Viszont fontos a sport nekem is. A kérdezőnek senki nem válaszolt, és kutakodok én is ez ügyben. Ezek szerint a méret miatt is változnak a specifikációk? Szuper. Ha neked W829 van, akkor focira mit tudsz mondani? Például gyors oldalirányú kameramozgásnál.
-
törölt tag
válasz
antocian #12039 üzenetére
Senki nem válaszolt még? Szerintem jó lesz focira a W8-as, mert valós 100 Hz-es tv, és ha minden igaz, akkor nincsenek megjelenítési hibák. W7, W6 már inkább necces.
Up-olom a kérdésed, mert én csak teszteket néztem róla. most éppen a két madridi csapat játszik a Sport1 HD-n. Hátha valaki...
" Sziasztok,
sportközvetítés (gyors mozgások, labdajátékok) milyen minőséget képviselnek a 5*w828/9-en?
Tud nekem valaki erre érdemben válaszolni? Kérdezem azért, mert ma plazmám van még, és ott kifejezetten remek... mit várhatok a sonytól?" -
-
törölt tag
válasz
viharkabat #9380 üzenetére
Snookert nézhet?
-
törölt tag
válasz
daniel2121 #7840 üzenetére
Gondolod 5-6 évig túlszaturált tévét nézett?
-
törölt tag
válasz
Vhiktor #7483 üzenetére
Ugyanezt vallom én is. Például hűtőt is lehet használni asztalnak, mert van egy sík felülete, vagy kispolszkit teherautónak (egyszer), de nem arra való. Aki napi munkára használja, annak semmiképp se javasolt. Különben is egész más pozícióban kell lenni egy tévének, mint a monitornak. Meg aztán 40-50" világít az arcodba órákig? Ehh, inkább melózok a Laptop-on mint tévén.
-
törölt tag
Itt leírják a tv beállításait is. [link]
Viewing mode: Cinema 1
Backlight 10
Contrast 90
Brightness: 50
Color: 50
Hue: 0
Color temperature Warm2
Sharpness 50
Noise reduction Off
Dot/mpeg noise reduction Off
Reality Creation Off
Smooth gradation Off
Motionflow True Cinema
Film mode Auto
Black corrector Off
Adv. Contrast Enhancer Off
Gamma -1
Auto Light Limiter Off
Clear White Off
Live Color Off
Detail Enhancer Off
Edge enhancer Off
R Gain -3
G Gain -13
B Gain 0
R Bias 0
G Bias -1
B Bias 0
Eco (light sensor) On/Off -
törölt tag
-
törölt tag
Nem kell Győrbe menni. Ezt az akciót nem ismered?
2:0 a Sony-vásárló javára
Kettős árengedmény azoknak, akik kedvezőbb ajánlatra bukkannak.
Íme, a példa: egy Sony KDL-40W605 televízióhoz az eredeti 189.990 Ft helyett most 169.990 Ft-os akciós áron jut hozzá üzletünkben. Ám ha talál egy olyan üzletláncot, ahol ennél is olcsóbban, mondjuk 159.990 forintért kínálják ugyanezt a típust, ugyanezen feltételekkel – akkor ne rohanjon se hová, térjen be a Westend Sony Centerbe, mert még lejjebb visszük az árakat. És ezt a készüléket 110 százalékos ár garanciával, vagyis 158.990! forintért adjuk önnek.A 110 %-os árgarancia nem csak a televíziókra, de minden más Sony termékre is vonatkozik.
-
törölt tag
Olvasd el amit írt a kérdező, és inkább ne okoskodj! :
1, "Komplex problémában kérném a segítségeteket! Van egy W815-ösöm, amiben ugye van szatelites dekóder. Majd keresd meg a tv tulajdonságait, és olvasd el! [link] HD Triple Tuner: Sie können den Empfangsweg frei wählen: Sat, Kabel oder Antenne können mit nur einer Fernbedienung bedient werden
2, "Második kérdésem pedig, hogy mivel itthon T-Home SAT TV előfizetésem van, a Telekomnál létezik-e ilyen lehetőség, hogy ne kelljen az Ő dekóderükkel küszködni? Nem vagyok jártas a témában, de ha jól tudom, a kártyáikat dekóderre hangolják." A tévét itt is megnézed, kontrolláld magad!:[link]
A Conax kártyaolvasóról meg linkeltem egy leírást. -
törölt tag
válasz
keegangerike #5810 üzenetére
Már olvastam róla, hogy a Telekomnál kábel tv esetében , hogy a kártyát átrakják a tévébe, és működik a dolog. Egy próbát megér Sat tv-nél is. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Kés topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest