- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Realme GT Neo2 - ők már nem zöldfülűek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Aki tud, segítsen plz
szükségem lenne 2db file-ra.
W800_R1BC002_FS_EMEA4.bin
W800_R1BC002_MAIN_EU_EMEA.bin
wzwk FW fileok SE w800 hoz, eddig egyedül a topsony.com on találtam meg őket, viszont onnan nem tölthetem le mert frissen regizett user nem tölthet le.
ha valaki esetleg rendelkezik 1 honapnal oregebb topsony reggel, az segíthetne megszerznem a fileokat, vagy ha valakinek megvannnak ne habozzon szólni pls!
ps:csak bin kiterjesztésű jó -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
kapcs-ford #579 üzenetére
nem azért flight mode
és nem is flight mode igazából.
hanem a telefon funkciókat nem éred el, csak a walkmant.
így csak egy walkaman van a zsebedben , amivel zenélni, és videőt nézni tudsz, állítólag 30 órán át folyamatosan, míg ha be van kapcsolva rendesen a telefon, akkor csak 15h zenehallgatás. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Ha jól tudom(legalábbis a w800i-nél biztosan) a telefon maximum 200 sms-t tud tárolni (töb részes sms-ek több sms-nek számolódnak, azért lehetséges nálad hogy 156 al már 95%) és ha betelt a 200 akkor ciao.
viszont van egy lehetőség kibővíteni ezt az sms-memóriát (azaz én megcsináltam a telefonomon, és 99.99% hogy k750 en is meglehet, hogy korlátlan legyen a telefon sms-memóriája.
de most fejböl nemtudom igazándiból a könyvtár nevét , FAR managerrel és SEFP pluginnal kell matatni egy kicsit a telóban, és hüphüphüpp barbatrükk!
Ha ma este írásképes állapotban érek haza, bepostolom mithogy.
de asszem neked garis a telód, akkor nemhinném hogy kellene ilyet csinálni, mert lehetséges hogy észreveszik a főnökök a sonyericssonnál -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
liquidmoon #450 üzenetére
Igen, tudomásom szerint ez az egyetlen mód arra, hogy DCU-60 (vagy mi a gyári usb kábel neve) al frissítsük a szoftot, ha függetlenített, buherált telónk van, vagy ha dcu60 al szeretnénk w800 at csinálni a k750 böl, bár erre ah jól tudom van még egy másik módszer , ahhoz valami progi kell meg a seus , de az én gépem miatt nem tudom használni a seust.
Egy weboldalt készítünk majd ezzel kapcsolatban, ahol a leírás összeszedettebben lessz leírva , képekkel, linkekkel , onnan le lehet majd tölteni minden progit és szükséges file-t , de nemtudom mikor lesz kész , valószínúleg hétvégére már lessz belőle valami.
Hát nemtudom mennyi a különbség , mert nekem sose volt k750i-m , mikor vettem már a w800 FW volt rátéve ,csak egy régi változat ami még nem kezelte rendesen a memkártyákat , meg mittudomén.
Biszont ez a legújabb w800i szoftver jobb mint az előző, érezhetően..
Kézzelfogható változás: sokkal jobb mp3 player. ekzelhetőségben biztos , minőség: hát nem tudom, én már feltettem a telefonra a w810 nek az acoustic driverét , amivel érezhetően szebben szól mint a gyárival, és nincs alapzaj(ha nem szól a zene, de a player be van kapcsolva , ''ssssszzzzzz'' hangot ad ki a telfeon ) és kicsivel hangosabb is.
Még valami , amivel szerintem jobb a w800i szoftver: vannak patchek(legalábbis én még k750 hez nemnagyon találtam fw patcheket) , amikkel érdekes dolgokat csinálhatunk a FW-vel.
negatívum: valami activites menü eltünik, ami a k750 ben volt (én ezt csak ovlastam.) -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
van de ha most bejelentkezek akkor olyan szinten belassul a gépem , hogy olyan nem létezik (p2 350mhz , 64m ram , -->winxp sp1
azért vegyél fel: csosza001kukachotmailpontcom , mert most ugyis me kell jelentkezneme gy kicsit , addig segítek -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
liquidmoon #442 üzenetére
én még 1 kezemen meg tudom számolni hány napja van meg a telefonom
itt van pár hsz-el feljebb a leírás , elég hosszú post -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
liquidmoon #439 üzenetére
ha csak gyári kábeled van, akkor ott a leírásom kicsit feljebb (igaz bekopiztam a k750i topikba is , amit szerintem rendszeresen olvasol
)
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
letöltötted a far maangert?
felmásoltad a legújabb változatát?
és aztán bemásoltad a plugint?
ha ezek nicnsenek meg , töltsd le a dolgokat , és szolj, irom tovább..
a telefonod nembaj hogy k750i , de az NEKED lehet baj, hogy w800i lesz belőle
de szerintem nem olyan nagy baj -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
tegnap éjfél után értem haza , akkor kaptam meg a prividet is , meg a mailer daemon bácsitól is egy levelet, mivelhogy elírtam a címed, de amilyen állapotban voltam örültem hogy fel tudtam fogni hogy mivan
, nemhogy ujra cécózni még a csatolással, küldéssel ezzel a hót lassú gépen , szóval már nem küldtem el, de most ment, már a jó címre minden.
a képekröl ne feledkezz meg plíz -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #428 üzenetére
Sz.Miki az én k750i m is ugyanugy és ugyanot trecseg mint a tied
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
Viktor0610 #407 üzenetére
Igen így van függetlenített, babrűlt telefonokat a SEUS nem szereti, ezért azt a setools al kellene frissíteni, amihez szervíz kábel kell , nekem is ez volt a bajom , de agyári kábellel is megoldható (kicsit feljebb írtam hoyg hogyan)
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Nos ma szinte az egész dléutánomat erre szántam és el is jutottam valahová.
Szoval a probléma 1 , hogya softot akarsz buherálni, akkor szervíz kábel kell , ami pézért van. hogyan is lehetne szervízkábel nélkül szoftot frissíteni a telón, esetleg szoftot variálni a gyári usb kábellel? egyszerű a megoldás.
a kulcs a far manager, és a plugin, valamint egy DaVinci nevű program.
Szóval szoftverfrissítés. ugy történik a dolog , hogy először a davinci pogi 13.7 es verziójával(csakis ezzel) és a hozzá tartozó (csakis 13.7 hez , vagy ennél butábbhoz ) .DIV kiterjesztésű fileokat kell leszedni, attol függetlenül hogy mien a telód( w800i,k750i,d750)
Ha megvan a 13.7 es DaVinci, és a hozzá tartozó .DEV flashek(main, amibol EU EMEA kell, és FS amibol ha magyar nyelvet is szeretnél a telefonba akkor EMEA4 es file kell) akkor jön a trükk.
szükség lessz pár file-ra , mert a davinci cucc csake gy bizonyos pénzért hajlandó BEFEJEZNI a telefon szoftveres buherálását, tehát a COMPLETE nevu tickboxot , és az alatta lévőt a progiba nhagyd kipipálatlanul MINDENKÉPPEN!. Szóval pár file (én egy complete.rar file ban jutottam hozzá, de majd közzéteszem). a davincit elindítod , és úgy cselekszel ahogy kéri a program , megnyitod a két flash file-t (fontos hogy a 13.7 hez valók legyenek, mert különben corruptnak tekinti őket) és rányomsz a flash re.
telefonbol sim, memkari ki, c-t megnyom, kábel rádugdos , és máris mennie kel la flashnek. amennyiben nem megy, egy gond lehet. nincs feltelepítve egy driver , amint a seria.hu FAQ jábol a ''mien driver kel la kábelemhez'' böl le lehet szedni. ha c-t nyomva dugod rá a telefont a kábelre, akkor egy uj hardvert kell felismernie a gépnek, ez W800i FLASH device néven fut. ha sikerül tfelismernie , és telepiteni, inditsd a biztonság kedvéért ujra a gépet , inditsd el megint a davincit , és csináld ujra , majd a flash megnyomása után c-t nyomvatartva dug dá, és HOPP , mukodni fog.
ha befejezte , a telefont lehuzod a kábelröl , és far managerrel + a SEFP pluginnal megint kapcsolatot teremtesz a gép és a telefon között , majd a complete. rar tartalmát a megadott helyre bemásolod , és KÉSZ. SEFP-et lecsatlakoztatod , telefont bekapcsolod , és VOILA! készen is vagy. FONTOS! a davinci-nek ez egy régebbi verziója, igy ha találsz valahol esetleg(1 helyen találtam) hozzá flash fileokat , akkos simát szedj le , ne pedig moddoltat (NO OPERATOR LOGO) mert nem tudja a progi kezelni, és elbacca a telefont.
Nos ,ami probléma lehet , hogy a gépen windows van , és ez egy nagy rakás sz*r. az én pc-men akárhoygan is telepitem a FLASH device-t (sikerült pedig teljesen feltelepítenem) a davinci, se a far nem kapcsolódik a telóhoz sehogysem, de ma délután egyik barátomnál a laptopján a leírtak alapján csináltam a dolgokat, és TÖKÉLETES VOLT!
szoval winfos.
a telefonra találtam egy hybrid kamera drivert is , ami elvileg (gyakorlatilag is) jobb képeket csinál a kamerával ,ezt is közzéteszem majd, valamint ezt a leírást szépen emgfogalmazom képekkel, biztos gyorsasággal hostolt fileokkal(saját FTP) és összeszedve és kiteszem valami oldalra.
Egyszóval gyári USB kábelen(amit a telóhoz adtak) is lehet szoftot frissiteni SEUS nélkül , és menüt hegggeszteni farral , ha nem sikerül a c-t nyomogatva csatlakoztatni a géphez a telót, az a FLASH DEVICE driver telepítésének hiánya, hibája, valamint a windows szarsága miatt van.
a fileokat holnap közzéteszem egy ftp-n , a leírást(valamint még pár érdekes leírást, menücserét , kamera drivert, zenelejátszó alapjzaj csökkentést , kontraszt optimalizálást is közzéteszek a közeljövőben.
bocsi a hosszú postért , de szerintem megéri végigolvasni , mert ha én ezt igy maygarul megtaláltam volna biztos nem szívnék már 2 napja tehetetlenül a telefonnal. -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #395 üzenetére
Azt sejtem, hogy SEUS - al kellene frissítenem a softot amennyiben csak a gyári kábelem van , de olvastam hogy a seus nem szeretni a buherált telefonokat.
Nos mi számít neki annak? ez egy vodás k750i volt ami független w800i lett. ezt remélem még szeretné frissíteni(mondja valaki azt, hogy neki is ilyen van, és neki frissítette! )
És ha a telefon menüjét cserélem FAR-ra és pluginnal , azt szeretni? -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
Atomgeszi #388 üzenetére
Szia!
igen ez volt az , de elhamarkodottan fordultam hozzátok, mert utána 1 órával már megvolt, de azért köszi asegítséget!
Más
Akit nem érdekel a történet , csak a végét olvassa el, kérdéseim ott vannak
Szeretném frissíteni a telefon szoftverét, egy k750i w800i szofttal, abbol egy 2-vel régebbi szofttal a mostani aktuálisnál. a hangerő még halk, és a kártyával is vannak fájl eltünési problémák (feltéve ha usb-vel másolgatok, de szerencsére van kártyaolvasóm) , valamint tegnap este le is fagyott egyszer a telefon
Nos és szeretném frissíteni a R1BC002 (nemtudom pontosan irom-e, mert fejbol nyomom ) szoval a legujabb w800i szoftverre.
próbáltam SeTool2 vel, letöltöttem a seria-rol vagy a pappfer-röl a fileokat , de csak az a kábelem van amit gyárilag hozáadtak(talán DCU-60 , de nem vagyok benne biztos) , és a SeTools al sehogysem sikerült frissítenem hiába írja hogy nyomja meg a gombot , meg mittudomén , sehogysem ment. először a kábelle kezdtem gyanakodni , mert írták hogy ehhez szervízkábel kell , és gondoltam azért nem működik. Gondoltam ettöl még a SEUS al meg lehet oldani, mivel buherálva nem volt (egyenlőre) a telefonban , de azzal sem sikerült , írta hogy nyomjam meg a c-t , közben kapcsoljam be , ugy csinálom, s nem lép tovább.
Ekkor elkezdtem gyanakodni hogy lehet hogy a CID magasabb mint 36 , hogy tudnám ezt megnézni? utánaolvastam hogy ez inkább az uj vásárlású telefonoknál lehetséges , és ilyenkor csak a szervíz segíthet, de ez a telefon februás közepén lett vásárolva, vodásan , azóta már lett live írtva.
Szóval az első kérdésem: Hogyan tudom megnézni a telefon CID-jét?(ezt már mindenhol megnéztem, és seholsem találtam)
A második: A W800i topikjában olvastam, hogy DCU-60 al si lehet szoftot frissíteni, sőt még telefonmenüt cserélgetni FAR-ral is. akkor most nekem a gyárilag hozzáadott adatkábel (USB) jó e a szoftverfrissítéshez , és FAR os menücseréhez? Ha igen, a szoftverfrissítést akkor mivel csináljam?
Előre is köszi, és bocsi a hosszú post-ért.
[Szerkesztve] -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
válasz
.-Cs0SzA-. #384 üzenetére
Remélem attól még hogy a felét helytelenül, hülyeségeket írtam, megértitek mit szeretnék
-
.-Cs0SzA-.
aktív tag
MA délután olvastam valahol hogy k750i-r e egy angol fórumon részletesen leírták hogy lehet w800i házat tenni. azon a fórumon mindenféle egyéb moddolás volt , de sajnos most akárhogyan is keresem, nem találom a linket!
az érdekelne konkrétan, hoyg a w800i szép közdarabját(angolul frame) át lehet-e tenni a k770i-re (biztosan át lehet) a hátlap cseréje nélkül(nekem tili-tolis objektívvédő kell)
ha valaki tudná alinket, légyszi postolja be!
előre is köszi
MOD: röviden: anny ivotl a link mellé írva, hogy ''amilyen hardveres moddolás ezen a fórumon nincs , olyan nem létezik) vagy valam iilyesmi
[Szerkesztve] -
.-Cs0SzA-.
aktív tag
Sziasztok
A mai nappal én is beléptem a k750i felhasználók népes táborába
használt készülék , 3 hónapos , w800i szoftver van rajta, eredetileg vodás volt.
Megfordult már nálam elég sok telefon, de csak 1-2hét , esetleg 1-2 hónapig volt , mert mindegyikben találtam valami hibát. amelyik szoftveresen ok volt , az nagy,csúnya,nehéz,akkuja gyenge , amelyik meg szép , meg minden az meg hülye.
De most ezt megkaptam , tényleg teljesen meg vagyok vele elégedve , nagyon jó telefon, ilyen árért , ilyen tudás , és minőség?! ez csoda. ez nagyon régóta az első olyan telefonom, aminél mrá a megvétel után nem az jár a fejemben , hogy hol , kinek mikor tudom eladni
nagyon meg vagyok vele elégedve, az mp3 minősége nagyon jó , és igaz még semmi extrát nem csináltam vele(most kezdek ismerkedni a teló moddolásával) , igy is nagyon jó készülék , mindenkinek ajánlani tudom csak
egyetlen egy dolog azért hiányzik talán , a rádióbol történő hangfelvétel , bár mondjuk vidéki vagyok , 3 rádióállomás közül ''választ'' hatok , amik egyébként sem az én zenei izlésemnek kedveznek, így nekem ez nem annyira probléma, de azért mégis.
egyenlőre ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Bittorrent topik
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Villanyszerelés
- Megállíthatatlan a Clair Obscur: Expedition 33 - Túl a 2 millión!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest