- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- MIUI / HyperOS topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
netkoo
senior tag
Szia
Ennyi pizért már kártya függetlent is kapsz!
De ha vodkás kell vegyé nyugodtan utána vid el sw t frisiteni és simám betudod tenni az MP3 kat csengöhangnak!
OFF: Tudom hogy láma vagyok de most hoztam viszza a telom sw szervizböl és nem tudom vissza szinkronizálni a telo számokat a gépemröl
Oda felé ment de vissza felé nem találok olyat hogy sync:::
Valakinek tipje? ONSamsung S22+
-
kp78
addikt
Az én vodás k750-em lassan 1 éves lesz, de semmi gondom nincs vele.
Igaz az enyémben még van mp3 korlát(drm-mel megoldolm), de az újabbakban már nincs!!!
Ha nem zavar a live menü, nyugodtan megveheted.
Engem nem zavar a menüje, pár jó téma, és észre sem veszed, hogy live-os.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
-
MODERÁTOR
Kolléga sz.tem arra gondolt, h. vannak olyan különleges témák, amikkel nagyban megváltoztatható a menü kinézete (pl. ''körhinta'' elrendezés),ezek telepítése nem is egyszerű és garancia vesztéssel jár használatuk.
Részletek, azt hiszem, a W800i/W810i topikban olvashatók.Xiaomi 13T
-
Dr.Anonymus
addikt
én is k750-t használom, már lassan egy éve,
1-er fagyott... akkor is én voltam hülye, mert egy olyan készülékre akartam infrán átküldeni egy rohadt nagy fájlt, amin nem is volt annyi mega memória...
na csak ez tudta nálam kikészíteni a k750-t
a joystickról annyit, hogy a játékos kedvű évfolyamtársaim, szétjátszották magukat a beépített 3D-s repülő szimulátorral, ami igen csak izzasztja a joystickot,
ennek ellenére máig semmi baja, ugyanolyan precíz mint újonnan...
és sokkal kényelmesebb használni mint a sokak számára megszokott 4 irányú nokia féle billentyűt (korábban nokiám volt...)
egy barátom is megvette a készüléket- igaz ő még csak pár hónapja - ő se panaszkodott semmire...
sza nyugodtan vedd meg, csak megbízható helyen... -
Aty22
csendes tag
Szolgáltató honlapján megtalálod azokat a beállításokat amik ahoz szükségesek hogy használhasd a telefonod szolgáltatásait...
Pannonnál legalábbis megtalálható ez, de gondolom hogy a Vodánál is... ha nem találod a honlapon akkor meg fel kell hívni az ügyfélszolgálatot ott is megmondják Neked hogy mit kell beállítani a telefonban. -
Nimda
addikt
Én a szolgáltatás elöfizetésére gondoltam és ez mindegy hogy vitamax vagy ''számlás'' kártyáról történik...
Sms-t meg minden telefonról lehet küldeni-fogadni,különben ott vagy beállitási vagy szolgáltatási gondok vannak...
Aty22:ha nincs elöfizetve (wap,MMS,net,stb.),hiába állitja be a telefont...vagy most már én sem tudom mire gondolt...
[Szerkesztve] -
Fütyesz
aktív tag
Sztem vegyél k750i-t. Azért a w810 nem tud annyival többet és az árkülönbség elég jelentős. Pannonnál előfizuval a K750i 39900Ft míg a w810i 69900. És a k750i-hez 4500-ért egy hpm-80 fülest 10k-ért egy sony 1gb-os karit veszel és kész a tökély.
Én is k750i-t veszek ha végre aug 15-én lehetséges mert nyáron szünetelt a nyetves partnerprogram
[Szerkesztve]Olyn megfontolt vagyok, hogy az már fáj, de néha a legnagyobb baromságba is rögön beleugrok:(
-
canniball
nagyúr
''...apám régi telójába meg vissza a régi SIM-jét...''
Ki sem kell azt venni.
''Ez lenne a kis ''átverés'' ha ez így lerendezhető. Nem a legszebb megoldás, és legetikusabb, de ez van.''
Nincs ebben semmi átverés és semmi etikátlan, nem ti lesztek az elsők és nem is az utolsók akik ezt teszik. A szolgáltató meg úgy is fütyül rá, hogy mi lesz a telefonnal, neki az a lényeg hogy édsapád újabb év(ekre) lekösse magát...
[Szerkesztve]https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
''DE remélem nem úgy lesz, hogy a mostani előfizu MELLÉ jön egy másik, azaz most 2-t kéne fizetni. Mert így lenne logikus és kifizetődő a kékvirágnak.''
Ha már lejárt édsapád előfizetése nem kell másik, hiszen az is kifizetődő a szolgáltatónak ha a jelenlegi szerződését hosszabbítja meg egy(-két) évvel (mert most következmények nélkül megtehetné hogy felmondja a szerződést, ha aláír akkor meg nem).
[Szerkesztve]https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
liquidmoon
aktív tag
Őszintén: MPX200hoz vagyok szokva: Olvasd el a topicot, hogy mit tud. Ugyanolyan player van benne, mint pl a bsplayer xp alá. Csak a képméretet kb 25 féle képpen lehet beállítani, hogy mekkora legyen és hogy álljon. + fényerő + színek . Szóval ahhoz képest egy nagy sz@r, ami ebben van
-
kp78
addikt
ne hord zsebben,mert a joy hamar tele fog menni porral. vegyél egy nadrágra akaszthato tokot,megéri. am?gy nagyon j? telo.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- Linux kezdőknek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vallás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest