- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
Új hozzászólás Aktív témák
-
liquidmoon
aktív tag
Őszintén: MPX200hoz vagyok szokva: Olvasd el a topicot, hogy mit tud. Ugyanolyan player van benne, mint pl a bsplayer xp alá. Csak a képméretet kb 25 féle képpen lehet beállítani, hogy mekkora legyen és hogy álljon. + fényerő + színek . Szóval ahhoz képest egy nagy sz@r, ami ebben van
-
canniball
nagyúr
''DE remélem nem úgy lesz, hogy a mostani előfizu MELLÉ jön egy másik, azaz most 2-t kéne fizetni. Mert így lenne logikus és kifizetődő a kékvirágnak.''
Ha már lejárt édsapád előfizetése nem kell másik, hiszen az is kifizetődő a szolgáltatónak ha a jelenlegi szerződését hosszabbítja meg egy(-két) évvel (mert most következmények nélkül megtehetné hogy felmondja a szerződést, ha aláír akkor meg nem).
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
''...apám régi telójába meg vissza a régi SIM-jét...''
Ki sem kell azt venni.
''Ez lenne a kis ''átverés'' ha ez így lerendezhető. Nem a legszebb megoldás, és legetikusabb, de ez van.''
Nincs ebben semmi átverés és semmi etikátlan, nem ti lesztek az elsők és nem is az utolsók akik ezt teszik. A szolgáltató meg úgy is fütyül rá, hogy mi lesz a telefonnal, neki az a lényeg hogy édsapád újabb év(ekre) lekösse magát...
[Szerkesztve] -
Fütyesz
aktív tag
Sztem vegyél k750i-t. Azért a w810 nem tud annyival többet és az árkülönbség elég jelentős. Pannonnál előfizuval a K750i 39900Ft míg a w810i 69900. És a k750i-hez 4500-ért egy hpm-80 fülest 10k-ért egy sony 1gb-os karit veszel és kész a tökély.
Én is k750i-t veszek ha végre aug 15-én lehetséges mert nyáron szünetelt a nyetves partnerprogram
[Szerkesztve] -
Nimda
addikt
Én a szolgáltatás elöfizetésére gondoltam és ez mindegy hogy vitamax vagy ''számlás'' kártyáról történik...
Sms-t meg minden telefonról lehet küldeni-fogadni,különben ott vagy beállitási vagy szolgáltatási gondok vannak...
Aty22:ha nincs elöfizetve (wap,MMS,net,stb.),hiába állitja be a telefont...vagy most már én sem tudom mire gondolt...
[Szerkesztve] -
Aty22
csendes tag
Szolgáltató honlapján megtalálod azokat a beállításokat amik ahoz szükségesek hogy használhasd a telefonod szolgáltatásait...
Pannonnál legalábbis megtalálható ez, de gondolom hogy a Vodánál is... ha nem találod a honlapon akkor meg fel kell hívni az ügyfélszolgálatot ott is megmondják Neked hogy mit kell beállítani a telefonban. -
Dr.Anonymus
addikt
én is k750-t használom, már lassan egy éve,
1-er fagyott... akkor is én voltam hülye, mert egy olyan készülékre akartam infrán átküldeni egy rohadt nagy fájlt, amin nem is volt annyi mega memória...
na csak ez tudta nálam kikészíteni a k750-t
a joystickról annyit, hogy a játékos kedvű évfolyamtársaim, szétjátszották magukat a beépített 3D-s repülő szimulátorral, ami igen csak izzasztja a joystickot,
ennek ellenére máig semmi baja, ugyanolyan precíz mint újonnan...
és sokkal kényelmesebb használni mint a sokak számára megszokott 4 irányú nokia féle billentyűt (korábban nokiám volt...)
egy barátom is megvette a készüléket- igaz ő még csak pár hónapja - ő se panaszkodott semmire...
sza nyugodtan vedd meg, csak megbízható helyen... -
-
kp78
addikt
Az én vodás k750-em lassan 1 éves lesz, de semmi gondom nincs vele.
Igaz az enyémben még van mp3 korlát(drm-mel megoldolm), de az újabbakban már nincs!!!
Ha nem zavar a live menü, nyugodtan megveheted.
Engem nem zavar a menüje, pár jó téma, és észre sem veszed, hogy live-os. -
netkoo
senior tag
Szia
Ennyi pizért már kártya függetlent is kapsz!
De ha vodkás kell vegyé nyugodtan utána vid el sw t frisiteni és simám betudod tenni az MP3 kat csengöhangnak!
OFF: Tudom hogy láma vagyok de most hoztam viszza a telom sw szervizböl és nem tudom vissza szinkronizálni a telo számokat a gépemröl
Oda felé ment de vissza felé nem találok olyat hogy sync:::
Valakinek tipje? ON
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest