Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
Jano
senior tag
Szerintem is igaza van Shadownak olvastam már olyat hogy azt hiszem Sony DVD meghajtó nehezen szinte egyátalán nem olvasta a sima CD-R lemezeket, és olyat hogy Sony Cd meghajtó nem volt hajlandó olvasni bizonyos módban előállított cdket. Lehetséges hogy a szóban forgó olvasó nagyon érzékeny a karcos lemezekre, nekem is igaz egy régi 16x-os Sony Cd meghajtóm érzékeny volt a karcos lemezekre.
;] -
Szerintem inkább cseréld le a CD-olvasódat, ne vacakolj a Sony-val; az csak mazochistáknak való...
-
Superman
nagyúr
Jó lenne,ha tudnátok valamit javasolni a következő témában. Van egy Sony CD Romom, ami mint tudjuk, nem nagyon megbízható, a Supportja sem túl erős a neten. A következő a problémám: van egy lemezem, amin étékes adatok vannak és nem olvassa. Az autorun exe állandóan hibákat generál a Windows2000 Prof. alatt és leáll. Vagy ha nem, akkor egy óráig olvassa és csak azután hajlandó könyvtárszerkezetet látni rajta. Már megpróbáltam felmásolni a merevlemezre, hogy onnan férjek hozzá az adatokhoz, de nem lehet. Egy másik gépbe is betettem egy LG CD Romba a kérdéases lemezt és az olvasta, sőt el is indította az autorunt, igaz Win98 SE alatt. A helyzet az, hogy ezt a lemezt korábban már használétam Win2k alatt és nem volt vele semmi gond. Most viszont nem hajlandó olvasni a Sony. Más lemezzel nem csinálja ezt. Talán egy kicsit karcos a lemez, de mint már említettem más CD Rom olvassa. Kérdésem. nem tud véletlenül valaki olyan megoldást, amitől a Sony is olvani tudná a kérdéses lemezt?
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest