- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Aktív témák
-
ddem
tag
Topic zarhato
-
Marczi
csendes tag
Hmmm. Azt hiszem, a 8X-es AGP lehet 1.5V-os illetve 0.8 V-os is. Természetesen keresztben nem kompatibilisek. Az 1.5V-os kártyák/slotok kompatibilisek lefelé, mert a 4X-es AGP is 1.5V-os. Az ECS Radeonjai egyébként - a honlapjukon láttam - 1.5V-osok, tehát minden gond nélkül kellene menniük a K7S5A-ban.
-
ddem
tag
Kosz mindenkinek az ajanlatokat.
Ugy nez ki megvan a befuto.
Holnap kiderul -
Marczi
csendes tag
Helyileg Szigetszentmiklóson, de Bp-en a belvárosban (Hősök tere) dolgozom. Az ára 2,5K lenne. Ha érdekel, péntekre be tudom hozni. (Először még adatmentést csinálnék) Érdekes, hogy SDRAM-mal elindult 133 MHz-en, csak nem volt stabil, DDR-rel viszont 110 fölé nem ment. Most egy 266-os és egy 333-as DDR van benne (256-256 mega), így nyúzogattam tesztprogikkal órákon keresztül, de semmi bajt nem találtam (11,5*110 MHz-en).
Videokártyával nem volt probléma, vitte a GF2 GTS-t is, meg a GF4 Ti4200-t is. Radeonom csak 8X AGP-s van, úgyhogy azzal nem tudom kipróbálni. -
Abducted
csendes tag
Nekem van egy feles Socket A-s lapom : Mercury KT266a [link]
5K-ért a tiéd -
ddem
tag
Igen 100as, a gond annyi, h ezelott nekem is k7s5a-m volt, a PRO valtozat, es nem szerette a ramjaimat egyutt, kulon kulon mukodtek, egyutt viszont nem akart menni.
Ismerosnek adtam oda es ami nagyon fura, h nem szerette az ugyancsak ECS radeon 9200eset, uh az is nalam van most.
Szoval ez a ket dolog elegge szuk keresztmetszet.
Egyebkent helyileg hol van a lap, es mennyit kernel erte? -
Marczi
csendes tag
Bocsi, nem vagyok képben, de az 1,3-as Durci még 100 MHz-es? Mert nagyon olcsón megválnék egy ECS K7S5A-tól. Nyűgös, mert 117 MHz felett rendetlenkedik, de 117-ig atomstabil. Egy 700-as Duron ment benne 4 hónapig 770-en, napi 6-7 óra játékkal nyúzták, aztán most hogy Tbredre cseréltük, kiderült a turpisság. Szóval nem lenne drága, és 3 hónapot vállalok arra, hogy nem dobja fel a talpát.
-
ddem
tag
-
ddem
tag
Fel
-
ddem
tag
Ja es h avalakit erdekelne kd-7 raid lapom ami nem igazan akart menni nalam, akkor csak tessek
Egyebkent a procira panaszkodott, h az 'unworkable', aztan felindult ettol fuggetlenul neha, mostmar azt sem teszi. En meguntam kinlodni vele. Lehet egy bios frissites segitene. -
ddem
tag
Udv,
keresek socket A-s alaplapot, amiben el fog ketyegni a 1,3as duronom, mer
ugy nez ki a mostani nemigazan szereti.
Jo lenne ha 8x AGP-t tudna, illetve mindenkepp fogadjon DDR-t.
Elore is kosz
Aktív témák
Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Google Pixel topik
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bittorrent topik
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged