- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
robber4
aktív tag
Sziasztok. Adott egy ilyen gép és egy probléma ami már jó ideje fennál.
5700x3d + asus tuf gaming b550 plus,4070ti super,samsung 990pro 2TB + cl16 2x 16GB kingston ram 3200mhz.
A probléma a következő. Bármelyik böngészőt telepitem fel firefox,brave görgetési szemmel látható akadások vannak.
BIOS legújabb,Vga-t próbáltam már különféle drivereket. Egy dolog segitett valamennyit amit több játéknál is szoktam alkalmazni az a nvidia control panelben a VSYNC és Triple buffering bekapcsolása.Ez valamennyit segit de 100%-ban nem oldja meg a problémát.
Esetleg valaki találkozott már ilyeféle problémával?Vagy esetleg bármiféle ötlet amivel ez megoldható vagy mi okozhatja?
-
robber4
aktív tag
Sziasztok. Adott egy Asus tuf gaming b550 plus alaplap.
Esetleg aki jártas már Asus lapnál. Érdemes BIOS-ban valamit kikapcsolni?Beállitani ami felesleges vagy hasznos. Illetve ami esetleg gubancot is okozhat?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Rendszergazda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- FlexStrike lesz a neve a Sony arcade jellegű kontrollerének
- Motoros topic
- TP-LINK routerek
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs