Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy
- Magisk
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
Hm, nem tudom, esetleg egy windows frissítés is betehet neki. Én felraknám a legújabb biost a laphoz, ha meg mindenképp szeretném 3200-on járatni, akkor adnék neki még egy kis plusz feszt. Ha atomstabil lenne mondjuk már 1.37v-on, vagy 1.38-on, akkor az még semmit nem árthat. Tényleg, még a VSoc-ra ránézhetnél. Először csak a Vsoc feszültséget próbáld meg 1.1v-ra állítani, ez megoldhatja az instabilitást. Nekem automatán is 1.1-en megy, illetve másnak is bevált már. Egyébként az már tényleg nagy szerencse, h egy ideig vitte stabilan a 3200-at is
. Fura, mert ezekről a borda nélküli ramokról ált csak jót lehet olvasni/hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4050 6GB Win11 Garancia
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Fura, mert ezekről a borda nélküli ramokról ált csak jót lehet olvasni/hallani.