Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Engwe L20 Boost - ha kell egy kis energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ez az iOS 19 várható rendszerkövetelménye
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frogged
aktív tag
Sziasztok
Tegnap dobtam össze az uj ryzen konfigomat sajna új tápra még nem jutott guba így csak finoman probáltam tuningolni , meg nincs is tapasztalatom proci és memoria tunnig terén.
Gigabyte x370 gaming 5 Aurus + Ryzen5 1600 shadow rock Lp proci hütővel + G.skill flare x 3200mhz 2*8gb.
Ami pozitív 3,6mhz-n megy 1,275Voltal egyenlőre csak egy 40 perc Rise of Tombraider-el teszteltem de eddig stabil és 61 fokon meg állt a proci.
A rammal viszont meg szívtam hiába választottam a támogatási listából.
Biosban 3200mhz-en írja miután meg adtam neki az 1,35v-ot de a ryzen master-s progi nem engedi 1600mhz-fölé tolni.
Az újabb béta biost amiben már van 3200mhz-s ram támogatás nem engedi sem manuálisan sem frissítéssel telepíteni de majd csak érkezik lassan a rendes verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Thermalright V2 LGA1700 Contact Frame / Fekete színben
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap
- LGA1700 Processzor foglalat javítás, foglalat csere
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 AMD - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest