Hirdetés
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-sel
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
-
Mobilarena
Socket AM4 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
Sziasztok!
Két problémával kapcsolatban írnék ebbe a topikba:1. Adott egy kisgép itthon, pár évvel ezelőtt raktam össze.
Képernyőmentésen látható a konfigEgyik problémám, hogy az F50-es BIOS frissítéséig eljutottam (az alaplapom), az F51-est (F51c és F51d) már nem rakja fel a képen látható hibaüzenettel. A programból leszedtem a gyártó honlapján a legfrissebbet, ami január 12-ei, és ezt írja. BIOS-ból, pendrive-ra rakva mehet a BIOS frissítés? Az alaplapom Rev 1.0, és az ahhoz tartozó BIOS-t szedtem le, ez nem lehet a hiba oka.
Egy Ryzen 4650G-t szeretnék belerakni tavasz végéig, a legújabb BIOS-szal 100%-osan támogatja, ezért frissíteném a BIOS-t2. Egy ideje, mióta lecseréltem a régi monitort egy ASUS 27"-os IPS-re, ami D-Sub helyett HDMI-vel van rákötve a gépre, a Windows driver betöltéséig nincs kép, a monitoron "Tartományon kívül" felirat kóborol. Erre lehet megoldás, vagy kössem rá a monitort egy HDMI - VGA átalakítóval próba erejéig, háta úgy ad képet maga a BIOS is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Huawei Watch 5 Titanium 46mm
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest