Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
jambiyya
őstag
Az ASROCK 870 Extreme3 a másik kiszemelt egyébként, ami olcsóbb is lenne (láttam, ennek is van buldózerre frissített változata).
Mostanság egyre többet hallani a GB biosok kiforratlanságáról, amihez sajna nekem is votl szerencsém, mert pár ramot elfogyasztottam,mire a jelenlegi kingmaxokat (de csak ez a szériaszám!) megtaláltam. És még ezek sem mennek, ha kicserélek kettőt...
Naszóval emiatt kacsintgatok csak más gyártók felé. Abit volt a nagy kedvenc GB előtt egyébként. -
Peterson_
addikt
De senki nem mondott olyat,hogy úgy vettem, hogy nem oldható fel benne a két mag.
Meg olvastam,aki tőle vett két magost, aztán magosította.(állítólag)
Én megkérdeztem tőle, ott a topikban,de nem válaszolt, annyira meg azért nem létfontosságú,hogy a nyakára járjak.
De gondolom arra gondoltál,hogy mivel mindegyiket teszteli, azt amit fel tud oldani,azt elve x4-ként árul.
Csak gondoltam, mégis itt vannak a szakik, megkérdezem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Trollok komolyan
- Milyen monitort vegyek?
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Foxpost
- Energiaital topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Micron és Samsung 32GB ram 1 x 32GB vagy 2 x 16GB 2666/3200Mhz - több db elérhető
- Kingston HyperX és FURY 16Gb (20-22k) és 32GB DDR4 (47k) laptop ramok párban is 2666Mhz/3200Mhz
- 4x4Gb DDR4 2400Mhz XMP BALLISTIX RAM
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Strix Z390-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HyperX Fury 3200Mhz 2X8GB Kit DDR4
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
- 27% - ASUS Vivobook OLED Notebook! Ryzen 5 7535HS / 16GB 6400MHz / 500GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor még nosztalgiázom amég megy a lap, s nem cserélem le ameddig nem muszáj, Pedig szivesen vettem volna uj DFI lapot, mert nem szeretem a tucat lapokat..