Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Elindult a One UI 8.5 béta program
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
SallerMaster
üzenetére
szóval:
cmos clear volt, említetted.
ddr2-es ramok közül némelyik nem indul el, csak bizonyos fesz fölötti értéken. Elképzelhető az is, hogy a te lapod a cmos clear után alapbeállításként olyan ram feszt ad a ramnak, amitől az nem indul be....
ha ez az eset állna fent, akkor bizony másik ddr2-es ramot kell a lapba tenned, majd beállítani magasabb feszt neki. (nem tudom, hogy neked mennyin volt korábban)
Ezen kívűl meg a fene tudja, hogy miért nem indul
mondom próbáld meg csak egy modullal indítani, vagy újra berakni a ramokat, vga-t.
Meg majd akinek ddr2-es rendszere van, hátha tud vmi okosságot mondani, én egyelőre leragadtam a jó öreg s939-nél
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi