Hirdetés
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Nokia E51 - kecs és fém
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lucko81
csendes tag
Nem, teljesen benne van a slot-ban.
De elsőre van, hogy jól megy, aztán újraindítás után már hibázik, pedig nincsen mozgatva. Már bios-t is frissítettem az alaplapon, több driverrel is néztem (alaplap, vga). Két féle sp2-vel is ki lett próbálva, így a szoftveres részt kizártam.
Még arra gondoltam, hogy adok több feszt a rammoknak, mert abit alaplapnál olvastam, hogy ez esetleg segíthet, bár a memtest-el minden ok. -
Lucko81
csendes tag
Néztem egy 6600GT-vel. Azzal is szar volt. Erre visszavittem az alaplapot az aqua-ba. Egy hétig náluk volt és közölték, hogy hibátlan a lap.
Olyan érzésem van, mintha ki sem próbálták volna. Annyit mondott a srácc, hogy elküldheti a nagykerbe ha gondolom. Nem voltam még ilyen helyzetbe. Elküldjem?
[Szerkesztve] -
Lucko81
csendes tag
Segítséget kérnék!
Először azt hittem, hogy a VGA karim a rossz, mert játék közben megáll a kép kb 10 másodpercig néha. És hibásan textúráz a kártya. (egy Inno3D 7300 GT )
Létezik az, hogy azért hibázik a kártya, mert esetleg a proci, vagy az alaplapnál nem oké valami? Konkrétan, mert kivettem a VGA-t, mert nem tudtam bedugni az egyik ventillátor csatit. Mikor visszatettem minden oké volt. Játszottam vele kb egy órát hiba nélkül, pedig ált. már a menü-ben is hibázott. A következő újraindítás után megint rossz volt. A szomszéd srácc gépében megy rendesen, ugyhogy valszeg mégsem a VGA a rossz. Proci (orthos, prime95) és memtest hiba nélkül végigfutnak rajta. Van valami ötletetek, mert nekem már a hajam hullik.
Azért nem értem az egészet, mert ha kiszedem és újra berakom, akkor néha jól megy, de ha újraindítok, onnantól vége. (nem retkes a cucc, hogy poros lenne kb két hetes)
Alaplap ASUS-M2N
cpu 3800+ X2
Geil ramokkal
ui. windows-ban minden tökéletes, csak 3D-ben hibázik.
Ha cserére kerülne a sor, akkor mejiket ajánlanátok:
Abit KN9 Ultra AM2 DDR2 800 Nforce 570 Ultra
Asus M2N-E AM2 DDR2 800 Nforce 570 Ultra
[Szerkesztve] -
Lucko81
csendes tag
Igazából az nf430 érdekelne, mert arról nem találok semmit még az nvidián sem. Elvileg integrált VGA-k mellé szokták rakni, de az enyém nem ilyen (ASUS N2M). És egy passzív borda van csak rajt és így sem megy 40 fok fölé. Előtte egy nf4 ultrám volt (S939) az a sivító ventivel sem ment 45-47 alá. Ezért érdekelne, hogy esetleg kisebb csíkszélesség, vagy csak optimalizálás, vagy valamit kihagytak belőle. Adatlap szerint funkciókban egyenértékű az nf4 ultrával.
-
Lucko81
csendes tag
Valaki mondja meg, hogy mi a különbség az nf4ultra,nf430,nf570 között. Mert ahogy nézem tudásban elenyésző +2 usb, +2 sata. Nemsok embernek kevés a 4 sata + a 8-10usb. Szóval megéri-e megvenni az új csodákat. SLI-re nincs szükségem, ezért nem azokat a NB-ket írtam. Vagy esetleg linkeljetek összehasonlítást, ha tudtok valahol (angol is jó).
Én annyit vettem csak észre ami számottevő, hogy az nf430 nem melegszik annyira, mint az nf4ultra.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i3-1115G4 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest