- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
Megpróbálok, csak ez a rohadt Company of Heroes elvonási tünet ne lenne már 2 hete.
Remélem a boltos arc megértő és tud még várni 1 hetet. -
aleister
veterán
Persze, nem is kell dicsérni. Anno 1 éve én ezt találtam a legjobb megoldásnak, és visszatekintve tán csak az Abit KN9 ultra jöhetett volna még szóba. Nem tartom kizártnak, hogy 1 év alatt kiderültek a hiányosságai.
Én is azokra a modelekre gondoltam, amit írtál, bár tudtommal az AX78-as nemigen kapható még kis hazánkban. Szóba jöhet még a Gigabyte GA-MA790X-DS4 és az Asus M3A. Ez utóbbi rohadtul puritánnak tűnik. Ettől függetlenül ha csak ilyen van cserébe, szerintetek megéri az eredeti helyett?
Ja és lehetett a ramokkal kapcsolatban mindent állítani. A ram fesz viszont tényleg nem volt nagy szám. Mindössze az alaphoz számítva egy gyári offset értékkel lehetett megemelni.
Köszi az eddigi válaszokat!
-
aleister
veterán
Kaptyátokbe!
De most komolyan. Nem volt az mbo-val semmi bajom. Most is csak az integrált hangcucc jobb első csatornája szállt el. Tán a PH-n is az élmezőnyben végzett az AM2-es deszkák tesztjéban.
Igaz, szégyenteljesen tudtam csak húzni a 3600 x2-met benne. De szerintem ez nem a lap hibája volt. A másik meg, hogy ha épp nem volt gáz a házban az északi hídon sütögettem tükör tojást, de ettől még ment vígan. -
aleister
veterán
válasz
Gyuri27 #7921 üzenetére
Bocsi, rosszul írtam. A logikus az lenne ha valóban drágábbak lennének, de nem.
Tehát a kommentem helyesen:
"Miért van az, hogy az újabb (elméletileg jobb) alaplapok olcsóbbak mint a régi jó kis Asus M2N-e."
Nézd meg a linkeket! A depón a 2 új lap 18-19k, míg az m2n-e 20k. -
aleister
veterán
Skacok homályosítsatok már fel légyszi!
Miért van az, hogy az újabb (elméletileg jobb) alaplapok drágábbak mint a régi jó kis Asus M2N-e.
M2N-e
M3A
Gigabyte GA-MA770-DS3
Hwsw-n már megkérdeztem, de jelnleg ott állóvíz van, nekem meg sürgős lenne a válasz, mert garanciális cseréről lenne szó (meghalt az m2n-e).
Ránézésre szimpibb a régi asus model. Ezeken az új mbokon még csak heatpipe sincs. Elég az a passzív hűtés a hidakra egyáltalán? Olvastam, hogy az amd chipset kevésbé melegszik, mint az nforce, de akkor is. Meg jók ezek az amd-s cumok egyébként?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Linux kezdőknek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest