Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Múlt héten írtam, hogy szeretnék beújítani egy komplett gépet. Úgy néz ki, hogy mégis lesz CF az alaplapon. Asus M2R32-MVP-t néztem ki. Vane setleg valakinek véleménye, tapasztalata az alaplappal, ill. ajánljátok-e. Még annyi lenne a kérdésem, hogy régebben úgy volt, ha cf-ben akarta használni valaki az alaplapot, akkor ahhoz kellett egy sima videókártya és egy cf-es is. Ez az újaknál is így van, vagy most már elég két sima is? Köszi

-
Lonsi
tag
Akkor azt hiszem marad az nvidia, mert integrált videóra nincs szükségem.Nvidia 550-es chip szettel Gigabyte-ot néztem, ez bőven 20 pengő alatt van és még egy Asus játékos van, azt hiszem M2N-E ebben 570-es nvidia van, ez azt hiszem 20 pengő körül van. Melyiket a kettő közül?
-
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Olvasgattam a topicot és elég sok mindenben okosodtam, de még mindig nem vagyok biztos magamban. A lényeg, hogy AM2-es AMD-re szeretnék váltani Barton után, szóval elég nagy lépés. 4600+-os processzorhoz milyen alaplapot ajánlanátok nekem? SLI nem kell, integrált videó nem kell, tuning sem annyira lényeges. A lényeg, hogy megbízható és 20-30 ezer pengő között megvásárolható lapra lenne szükségem, amin újabb chip készlet van. Köszi előre is a segítséget

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad E595 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Panasonic Toughbook CF-XZ6-1,12",QHD,2 az 1-ben, i5-7300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a Barton szintjén megragadtam, azóta nem igen foglalkoztam gépekkel