- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
cowboy_bebop
őstag
válasz
TomBoy1986 #8415 üzenetére
"Jó létezik, de jó és olcsó már nem."
Most lehet h. megint le leszek támadva, de az Abit AX78 16K-ért nagyon, de nagyon megéri. Hibát én még nem is találtam rajta.
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986 #8415 üzenetére
Tévedsz a V2-est illetően. Egyrészt külön írják a "V1"-re, hogy ez támogatja a régi procikat, míg a V2-re hogy nem, ha pedig MSI-n megnézed a V2 leírását, ott van, hogy Phenom. Ennyi! Nincs is külön support-lista. V1-nél tényleg ott vannak a régebbiek is. Sztem szokás szerint külön kis memóriamodult tesznek minden bios-hoz még mindig, hogy cserélhessen lapot a szerencsétlen vásárLÓ.
De MSI-ben átlóban kell betenni a 2 VGA-t a CF-be? Mert azt írják, a két kék a 16X, a két világoskék meg a 8X.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z
- KONKRÉTAN FÉLÁRON! Új GARANCIÁS ASUS ROG MAXIMUS Z890 EXTREME
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE RGB PRO DDR4 16GB ( 2x8 kit ) 3200Mhz memória eladó.
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest