- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Sony LinkBuds Clip – trendigazodás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Szerintem azért mert olcsó és megbízható. Nem tud über dolgokat azt viszont stabilan és üzem biztosan. Ami még lenne ebben a kategóriában az msi 580-s platinuma. Az viszont a bios és a tulhúzás miatti anomáliák miatt nem javallot és drága is. Van még az asus 580-n is. Ezzel az elején voltak gondok. én úgy tudom biossal már orvosoltak rajta. A totyikját érdemes átolvasni mindkét lapnak. Itt az asrock 480. Árban tökéletes. A különbség annyi az előző lapoktól, hogy itt cf esetén 2x8 a pcie sáv, mig a föntieké 2x16 (de ez még a 2900xt-nek se kell).
VaniliásRönk: ha meg így áll a dolog akkor egy 2900pro jobb megoldás. Teljesítményben is és venti is csak egy van.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
Aranygyerek
üzenetére
Azért mert AMD chipset van rajta, nem egy kismillió buggal megtűzdelt nVidia, úgy tűnik mégis hiába téptük eddig a szánkat...
Gyuri27: A CF-t is csak poénnak szántam (bár 45k-ért két 2600Pro OC megfontolandó jelenleg, így még 2950GT előtt), mert a dual 2600-ak itthon még az egyébként is magas nyugati áruknál is többe fognak kerülni, mivel nagyon kevés jön majd be az országba... (pedig annó azt hittem lesznek majd szép számmal 40-45k magasságában, de sajnos nem úgy néz ki
)AtHoS: Nekem is csak egy gyenge-közepes VGA kellett, 1-2 könnyen emészhető stuffhoz, hogy esténként ha kedvem szottyan legyen mivel játszogatni kicsit, a TV-ben úgy sincs semmi, minden este meg nem lehet "kijárni".

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5300U I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)