- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #4122 üzenetére
Az a cerka dolog kb annyi, mint egy am2 sempron és egy a64 esete, gyakorlatilag mindeben megegyeznek, csak az L'' kisebb a seminél. Az új cerkánál is ez van, conroe magos, L2-je 512KB, gyakorlatilag az E2xxx széria 1 magos változatban, ami gyakorlatilag 1 magos conroe P4. Ha jól tudom, az intel már nem ad ki hivatalos P4-et, ez lesz az utód, csak nevében cerka..semmi rosszat nem örökölt az elődeitől, se butított utasításkészlet, se írdatlan hőtermelés, a 35W maxTDP sztem szép eredmény, és azért mert AMD-t jobban kedvelem, nem fogom a konkurenset fikáni csak ezért, az intel igenis most nagyot aratott. Viszont kicsit továbbgondolva a dolgokat, bizony egy 4-5 éves technológiát gyűrt le, ebből a megközelítésből nézve már nem is annyira fényes az intel teljesítménye, de mindentől elvonatkoztatva perpill ott van a szeren, az embereket nem az érdekli, hogy ennél azért sokkal ütősebbnek kéne lenne, hanem az, hogy valamennyivel ütősebb..kíváncsi leszek a K10-re, ha az AMD nem késik el, és a procijai erősebbek lesznek intelnél, újra felzárkózhat, úgy látom vga terén már kezdik összekapni magukat
szerk: Mit gondolsz, egy 2600xt mennyivel erősebb egy 7600gt-nél pl? Mert ami árakat én találtam, azzal volt egy árban, vagy inkább alatta..
A kérdés persze bárkinek szól, olyan lenne a legjobb, akinek volt mind2 kari, és van összehasonlítási alapja.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen notebookot vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Revolut
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GARI: 2026.07.26.
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest