Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nyilván csinál egy vissza állitási pontot. Rakd fel igp-re az egész csomagot. Mikor belerakod a vga-t meg csak simán a drivert tedd rá. Azzal szvsz nem lehet baj.
Vazz vasvillával eszem a nyulpörit
Konfigos: ez van akkor mikor megvan a hardver a driver meg nincs. Mit szoptam az agp-s 2600-l
Szerintem mikor tuningolsz valami értéket is növel az igp-nél azt kell megkeresni és fixálni. Állisd alacsonyabra az igp-t. Mondjuk 700-ról 600-ra és úgy tuningolj (már ha lehet). Chipset-nek is kellhet kis + fesz, már csak a drop miatt is. -
Konfigos
őstag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Jól emlékszel de eladtam mert kellet másra a pénz meg amúgy se használtam ki az age of 3-hoz és a nethez
.Azért ez a hd3300 már jóval túlnötte magát az integrált vga fogalmával szerintem, ezért is vettem 790gx-es lapot
Nekem fent van a driver a hd3300 hoz és feltettem hozzá a legújabb catalystot. Gyárilag mikor rányomtam az alaplap cd-jén az ati chipsetre amiben a vga és catalyst is volt azzal nekem csikozta a képernyőt CCC else tudott indulni tehát annyit ér mint halottnak a csók.Én feltettem a legujabb catalystot utána fejrálllt a gép 256szin minden, majd manuálisan megfrissitettem a driver-t a vgahoz, restart, és után ment a vga is rendesen és a CCC is

Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Projektor topic
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- World of Tanks - MMO
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ASUS Prime B550M-K alaplap 24 hó gari
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055, 100% Akkumulátor
- Apple Magic Mouse A3204 (USB-C)
- Csere-Beszámítás! Acer Predator Helios 300 Gamer Laptop! I7 10750H / RTX 2060 / 1TB SSD! 17,3 Col!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest