- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #6135 üzenetére
Lemaradtam a lapról? Nane...
-
-
bnss
veterán
Elég csendes a totyik, mindenki HD38xx teszteket olvas?
-
bnss
veterán
MSI honlapon eddig is kinnt voltak ezek a deszkák?
szerk.: előbbit már láttam, de az utóbbit még eddig nem.
-
bnss
veterán
Igen, pontosan olyanra pályázok. Az árat láttam, de úgy néz ki az egész konfigot itt veszem a PH!-n, legalábbis ami még hiányzik (most megcáfolom magam, mert a házat nem itt, hanem Pécsett veszem).
Jó, hogy van rajta int. VGA, mert idén nem veszek VGA-t, azt majd jövő év elején (3850 vagy 3870).(#5902) Gyuri27: épp ma váltottal vele néhány privit.
-
bnss
veterán
Gugliba beírva a socket am2+ szavakat, dob egy érdekes lapot: [link], ha ez igaz, akkor a Giga 690-es lapja is fogdja majd az új CPU-kat? (mondjuk nem tartom hitelesnek ezt az oldalt
)
szerk.: további lapokon is így szerepel ez a lap, mondjuk még ez sem jelent semmit, mert "másolhatták egymásról" a leírásokat.
-
bnss
veterán
Gorneck fórumtárs linkelt egy Sapphire lapot (790FX). Nem sámli.
-
bnss
veterán
válasz
WildDaemon #5835 üzenetére
Árról talán előbb lesz infó, a topicjában jövő hétre ígérik.
-
bnss
veterán
válasz
lencseszosz #5832 üzenetére
A válasz nem, mert más a lábkiosztás - szvsz.
---
szerk.: épp azon gondolkoztam, hogy 690-es Giga lap mellé nem veszek VGA-t, hanme várok 3850-re, amíg barátibb ára lesz.
-
bnss
veterán
válasz
tom-neo #5742 üzenetére
Az int. VGA csak előny. Gondolj bele, valamilyen oknál fogva nincs VGA-d, de jön a "buboréktipp", hogy hoppá itt az int. VGA. Játékra kevéséb alkalmas, de legalább megy a gép, addig is tudod használni, amíg nincs új káryád. Szvsz az a hiba, amit mondtál, az egy egyszer BIOS beállítási hiba (alapértelmezett VGA beállítása).
-
bnss
veterán
válasz
Mercutio_ #5731 üzenetére
64 bites XP esetén van csak értelme a 4Gb memóriának.
Melyik lapra gondolsz, a GIGABYTE GA-MA69G-S3H-ra? Annak van mATX-es változata: GIGABYTE GA-MA69GM-S2H
-
bnss
veterán
Alaplap: Gigabyte GA-MA69G-S3H 18k
CPU: X2 4000+ 15k
RAM: 2Gb Geil Ultra 15k
Össz.: 48kKicsit pontosabban írd le mire van szükséged, komplett konfigra, vagy csak bizonyos alkatrészekre. 50k van alaplapra, memóriára és CPU-ra?
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #5665 üzenetére
Majd úgyis kiderül mire lesz képes ez a Jetway deszka, csak idő kérdése.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #5663 üzenetére
Ebből azért nem szabad/leeht ilyen általános képet festeni. Ki tudja, hogy ez az AMD770-es chipsettel megáldott lap mire képes.
(Légy oly kedves és ne rakj ennyi szmájlit egymás után, Alapelvek: "a smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák. Épp ezért ne használd sormintának, díszítőelemnek, vagy értelem nélkül." Köszi.)
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #5661 üzenetére
Mi a baj vele? (Ha azt mondod, hogy a színe...
)
-
bnss
veterán
válasz
Gyuri27 #5653 üzenetére
Erre nem tudok válaszolni. Viszont érdekes - legalábbis számomra -, hogy már van BIOS erre a lapra 10.30 óta.
(#5655) daa-raa: értem én hogy szabvánszín, de ez elég szubjektív, hogy kinek mi a kedvesebb szín. Nyílván nem a színe alapján fogok választani, ennél azért konkrétabb elvárásaim vannak egy lappal szemben.
-
bnss
veterán
válasz
diablo1984 #5632 üzenetére
Vannak 3 magos CPU-k: Valószínűleg nem Phenom X3 néven jelennek meg az AMD hárommagosai
-
bnss
veterán
válasz
VaniliásRönk #5617 üzenetére
Ha 5000 is gondot jelentett, akkor 50000 hozzászólásnál vége lesz a világnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kedvenc zene a mai napra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Tesla topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest