- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
AtHos: az az érdekes,hogy fostalicska mezítlábas Asus M2N-ben nf430-as chip''készlet''-tel a 4000+ Brisbane mellett mentek dual chanelben.Sőt,az ahelyett beszerzett ázrokk AliveNF6G-DVI -ben is ugyannazzal a procival. Lehet a Manila IMC-je nem tsipázza a KM800-as gigás moduljait? mer még 2különböző típus, 800-as A-datával is ment a DC ráadásul ugye 4db modullal.
Chaser: sztem se vDIMM kérdés lesz,sztem simán inkompatibilitási kérdés. Term. néztem visszaosztás nélkül is. htt 200-on,ram auto-n,oda vissza egy csomó beálíltást kipróbáltam, 533-at és attól kisebbet nem egyedül. 5,7-5,9k körül kapok olvasási értéket 4-es everst szerint. SC-be rakva ddr-2 900-at megy,az no para,csakhát ugye a dc...
Procit hogyérted,hogy aktuális lesz? Nekem,vagy másnak?Nekem most no keret,kilukadt a szobánkba az a kibaszott radiátor!
-
Balinov
titán
a fenéket,legalábbis szerintem. alap órajelen 9x200-nál, ddr2-667/800/Auto állásban alapfeszen,2,0V-n bárhogy próbálom,ha a dc-hez szükséges elosztásban van benn a 2db KM800-as,akkor sípol a gép veszettül!!0901-es bios.még megnéze ma QVL-t az asus oldalán,meg megkérdezem az R690G-s topikba,ki látott még ilyet.
-
Balinov
titán
Az hogy lehet,hogy leguccsó CPUZ nem detektálja rendesen az AM2-es 4000+ X2-est.
2100Mhz,9x, 65nm.Brisbane-512,elvileg.[link] biost kéne firssíteni az azrokk lapon? -
-
Balinov
titán
igen,memory stick pro duora gondoltam,csak privátba akrtam,nemsikerült.
Chaser,betesztelést nem merek kérni,ez már így is túl nagy szivesség. 2,6ghz alapfeszen az kiválló,feszemelés nálam sem CPU-nál,sem chipsetnél,sem GPU-nál nem játszik. Van még egy kérdésem,ugye 4xfélgigás 800-as adatáim vannak,melyből csak 2db a 800+-os. Lehetőségem lenne 0ft-ért cserélni 2x1GB 800-as Kingmax-ra,aminek az spd-je ddr2-800-on 5-5-5-18 Everst szerint. Miket birnak ezek a gigás KM 800-asok kis feszemeléssel? úgy 2,0V-n tudják mondjuk a 4-4-4-12-t? És ha igen,érezhető lenne-e a rendszer gyorsulása? 1T-t tudják vajh?Az AM2-nél is számít? -
Balinov
titán
mondomén,hogy trolléma.Esetleg Privátban küldhetnél egy szemtelenül jó árat,amit rá kéne dobnom a Manilára...kinéz pár gépépítéses maszekom mostanában,kitudja,még talán pénz is lehet rá. szal akkor adottesetben beszámolnád a dobozolt manilát?
Amugy mi ez a fene nagy bizalom,nem tanultál? lehet elküdenéd a procit és 2 nap mulva már a Bahamákon overlokkolnám...
-
Balinov
titán
Nah,tegnap boltban tesztelgettük az asus lapot..hát,...nem az feküdt le lábmellé. a SilentPipeII-es Gigabyte 7600GT....az eszemmegáll!
-
Balinov
titán
kecsegtető,amit írsz,itt is 800-as 1GB-os kingmax modulok vannak,számszerint 2DB.
chipsettel én még Gigabyte S754+pcie időkben is meg voltam elégedve,ugyanilyen felállásu asrock lapba (k8nfg4-sata2) pakoltam bele 7végén egy 250-es sata2-es samsung hdd-t,simán,faszán felment rá az oprendszer,driverek,stb. szal meg vok vele elégedve. -
-
Balinov
titán
üdv kollégák.
kuncsaftnak összerakott Asus M2N alapu rendszerben úgynézki behalt a lap,lehetőségeim a cserére boltosnál raktárról a következőek: Asus M2N-X, M2V-MX és Asrock AliveNF6G-DVI.
Asusból -X-eset elve, VIA-s -X.-eset pláne kerülném,asrockkal viszont egy másik X2 alapú gép esetén kimondottan meg voltunk elégedve. Én azt választanám,győzzetek meg,hogy jól/rosszul választanék.
a többi része a gépnek egy Box 4000+ X2, 2x1GB 800-as Kingmax,250GB Sata2, GA 7600GT SP2..
Köszi
Balinov -
Balinov
titán
Nofene,AM2+ capable lapom lett hirtelen. [link]
-
-
Balinov
titán
válasz
Hubapeti #4545 üzenetére
naja,ez sem kevés,de kis szerencsével tudsz venni 250-ér ójrót,és akkor máris egy 5össel olcsóbb minimum.Ja és ugye MNB deviza árfolyás és az az árfolyás,amit a számlavezető bankod valutában számol az két különböző dolog. Még akkor nem beszéltünk a sokadik zónás DHL,TNT,UPS szállításról sem,ami nem 2k,mint Németo-ból Magyarországra (UPS 48h std. delivery)
-
Balinov
titán
lehet,hogy menne a memó mégjobban,csak 2 hónapja ,mióta megvan a cucc,nem volt egy délutánnyi időm,hogy kitapasztaljam a proci és a ram végét
,ha van,akkor inkább g3/cod2,meg netezés. Viszont tegnap este megnéztem 1,9V-n is tudják ezt az órajelet ill az 5-5-5-18 2T időzítést. A vízválasztó COD2 multi hibátlanul ment 2-2,5órán keresztül.
-
Balinov
titán
igen,sajnmos cnq-s a cpuz valid,e nem is baj, köszönöm az elemzést.végső sörön igazat adok neked mihezképestben. +720mhz nekem elég a ~ddr2-840-el egyetemben. sajna én is sejtettem,hogy a 2db mezítlábas a-data nem szereti a szűkebb időzítést,viszont így négyesbe nagyon szépen elvannak a Manila magos sempivel.Ennyi pnézért ez a teljesítmény nekem elegendő. G3,CO2 menjen,és a MOH:Airborne demó is jól hasít rajta a GST-vel 1024-ben.
-
Balinov
titán
hétvégén érdekes dologra jöttem rá,megvan az oka a COD2 multi fagyásoknak xpsp2 alatt 9x280-as tuningnál. A 4db 512@ddr2-800as A-data (2db extreme 4-4-4-12 spd-vel és epd-vel,2db sima borda nélküli A-data chipekkel) nem csipázzák,ha memset 3.2-vel a lap által belőtt 5-5-5-18 helyett 5-5-5-12-t állítok be (2,0V-t adva biosból),akkor azt már nem csipázzák. ha átrakom def.profilba a memsetben az 5-5-5-18-at órákon át hibálanul megy az orthos és a cod2 multi is,míg korábban utóbbi random idő alatt beklappolt.
-
Balinov
titán
hamár R690G, Asus M2A-VM tulajok, 1001-es béta biost próbáltátok? egy árva mukk sincs changelogként az ánusz szupportoldalán...[link]
-
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3931 üzenetére
na,jó, AM2-es tpikba vagyunk,nem vegyészben..
.
remélem tudsz hozzá olyan izét szerválni. -
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3929 üzenetére
hát,sztem kínában is csak ugyanúgy kapcsolódnak egymáshoz a műanyagmolekulák,mint máshol..
-
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #3760 üzenetére
vagy ha nem fontos neki a bios-ból állítható memóriaidőzítés és elgé a 2,1V-s vdimm,akkor 16k-ér asus R690G-s
-
Balinov
titán
hogyhogynem?
szegény manila,nem birja alapfeszem a 9x300-at..vagy nem volt elég visszaosztani ddr2-667-re a ramokat...
minap észrevettem egy érdekes dolgot,ha nézem 1.40-es cpuz-vel vagy everest CPUID-vel a ram órajelét,akkor nem konstans értéket mutat,hanem ingadozik. cpuz memóriarésznél ugye a valós órajelet mutatja,ez hol 42x Mhz,hol a fele.. -
Balinov
titán
válasz
Oliverda #3666 üzenetére
Köszönöm Oliverda a linket és a tippet,tegnap véletlen odafértem két Turtle Odyssey 2 között a géphez és kipróbáltam a 3.3-as bétát,igaz, csak a -18-as érték átállítására (-12-re). kötelező reboot után mind az 4-es everest mind az 1.40-es cpu-z aszonta,hogy igen,már nem 5-5-5-18 2T,hanem 5-5-5-12 2T.Ajánlani tudom csak.
-
Balinov
titán
üdv srácok,mivel asus m2n-vm-be nincs lehetőség még uccsó biosszal sem időzítést álítaani,kérdezném,hogy van-e sw-es megoldás erre?
-
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3653 üzenetére
most épp megy az asus support oldala ,de hálistennek megnyugodtam,hogy a leguccsó 0801-es van még ottis fenn!
-
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3628 üzenetére
új bios? 0801 után? kiba. asus download oldal nem jön be most épp...
-
Balinov
titán
Chaser,ahogy igértem + néztem.nos 0801-es bios ide-vagy oda,csak órajelet (auto 400/533/667/800) lehet állítani,időzítést nem!!!!viszont idáig stabil 1100Mhz-es HT linkkel is a lap[link]
1 érdekes dollog,everest 4 cpu diódára -56C-t ír. a cpu hőfokra meg atomstabilan 25C-t,ha idle netezek CNQ-val,ha 32mb-os superpi pakkot számoltatok vele..
[Szerkesztve] -
Balinov
titán
ja,hát a számtekboltosok memoárjai topikba volt egy nyerő szinösszeállítás (asszem sárga lap,piros vga,meg ilyesmi)..
Alulfeszelni lehet szvsz,mivel a fentemlitett procival is lehet valami 0,8V-ig levinni a vcore-t.Időzítést asszem lehet,bár még nempróbáltam ebből az aspektusból. CNQ megy,még megemelt HTT esetén is. -
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #3593 üzenetére
na,majd csak legyél te is házas,nem beszélsz ilyeneket
-
Balinov
titán
válasz
VaniliásRönk #3593 üzenetére
tudom,izé ill. remélem...Oliverda linkelt egy screenshotot 9x300,1,4V-n..
ramot még nem zargatom,párom már itt áll a sarkamban,hogy jönne wiwezni,meg msnelni.. -
Balinov
titán
válasz
diablo1984 #3591 üzenetére
azán,128kbyte L2,ez az ára a CNQ-nak a 9-es szorzó ellenében.de legalább jobban megy!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz DDR4 kit
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest