Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- Yettel topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Új dizájn, régi ár: fülbemászó ajánlattal búcsúztatja a Samsung a telet
Új hozzászólás Aktív témák
-
szacsee
nagyúr
válasz
04ahgy
üzenetére
Kösz megnézem!
Memtestnek volt hibás rilíze, azóta használtam vagy a Goldmem-et vagy pedig magát a gépet valós alkalmazásokban nézegettem.
Azóta 1 modullal megy frankón a gép, viszont valamelyik update nem szeret feltelepedni valami miatt. Ha nem csinál hülyeséget, akkor megnézem a másik modullal is ugyanebben a ramfoglalatban és a "jónak" vélt ramot a másik foglalatokban. Lehet hogy maga a modul is jó lesz, csak a DC-t nem szereti, majd kiderül. Remélem nem a prociban szállt el valami az IMC körül itt is.
Blendet jó, hogy megemlítetted, mert az yCruncher után még talán az volt az a program ami használható ramhibák és északi híd hiba detektálására.
Előző viszont nem indul a gépen.
Decemberi gépet még használja a gazdája, nem tudja nélkülözni, remélem kis idő múlva lesz némi "szabadideje" a gépnek és visszaküldöm a procit garanciába. Szerintem a Sandy Bridge IMC-je hibás. 1 modullal használja a gépet, így működik hibátlanul.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Napelem
- Arc Raiders
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Retro nagy ATX toronyház 2001-ből
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs