- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@co
aktív tag
Megjött az ABIT NV8-am
Nagyon fajin a lap. Még nincs nagyon kitesztelve de nekem 4*350-en is elindult 2es HT szorzóval
Az alaplap 24 tűs tápot kér de én az uccsó 4 tűt kihagytam és így is működik. Ha 24 tűs tápot kapna akkor jobb lenne vmivel??
3000+ Venice magos S754 proci van bene az most egyenlőre 10*260-ra van beállítva biztos ami biztos 1,7V-al Így Prime stabil! A proci még 10*285-ön indult el aztán már nem
Szóval nagyon ügyes
-
L@co
aktív tag
Helló!
Érdekelne h. mi a véleményetek a Gigabyte K8NE alaplapról!! Főleg tuningolhatóság érdekelne ill. meddig állíthatók rajta a különböző feszek!! Ha jól tudom ez a legolcsóbb nForce4 4-x-es alaplap. 3000+os A64 lesz mellé tehát nem kell túl nagy tuningpotenciál de azért jó lenne ha lehetne adagolni a procinak egy kis plusz feszt
Melyik nForce4 4-x-es alaplap a legjobb??
ABIT NV8
ASUS K8N4 (Deluxe)
DFI Infinity NF4X
Gigabyte K8NE
v. esetleg vmi más? -
-
L@co
aktív tag
válasz
Laserdance #30 üzenetére
Igazad van Laserdance!!
De ha olcsó és jó gépet akarunk venni, akkor vegyünk S754 Sempront (lassan megkapják a 64 bites utasításkészletet) egy jó nForce3 250GB-s alaplappal!! És azt jól meg lehet huzigálni!! -
L@co
aktív tag
Hello!!
Én is nyitottam már egy ilyen topicot!!
Bővebben: link
Szerintem jó befektetés ez a S754, mert nem erősebbek az ugyanolyan jelzésű S939-es procik!!
De ha tuningra kerül a sor, akkor a 90nm miatt nagyon jól húzhatók és a 3000+-os 90nm procinak általában az alaplap ill. a RAM-ok szabnak gátat a tuningban!!! 1800Mhz-es proci megy 2500Mhz-en!!
Szóval ha eredeti A64-et akar vki akkor a S939-es procik jobban húzhatók és nem sokkal drágábbak (a S939-es alaplapok sem)!!
De lassan jönnek a 64 bitet ismerő 90nm-es S754-es Sempronok!!!!!!!!!
Amiket jól lehet húzni, 64bitesek és olcsóak!!! Egyedül a nagy gyorsítótárról kell lemondani!!
Ami meg az AGP-PCI Express-t illeti szerintem nem kell egyelőre váltani most még játékokhoz elég egy sima 6600 256Mb-os AGP videokártya (azt is jó meg lehet húzni)(v. 6600GT 128MB) De még ha nem lenne elég lehet venni a 6800-as sorozat tagjait is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Revolut
- iPhone topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Synology NAS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest