Hirdetés
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegla80
addikt
Szia.
A kormany temahoz nemtok hozzaszolni,de a kuplungolas dolog az letezik ps-nel is(L1).Plusz jol irod,h sokat segit a haladasban igy hasznalom is mert valoban szamit es erezhetoen temposabban lehet igy elindulni hegymenetben haladni stb stb.
Szval vannak ilyen dolgok amik jatszva jonnek elo.Mint az is mikor vontatod mogotted a masik kamiont es rakomanyat es sarba erve nyomom/nyomogatom a haromszoget.Ez azt jelenti,h a hatso auto is teljes gazon van es osszeerve tol ,mint a barom igy segitve lekuzdeni a sarat.Meg van ugye az is,h az alapban nem 4wd autot huzva mogottem 4wd-modba kell kapcsolni,h segitsen es ne csak 2wd szenvedjen.
A mudrunner platina utan ezt tanulni kellett nekem is mert sokkal tobb,osszetettebb es jobb.(de van sok dolog ami a mudban volt es jo volt es itt meg nyoma sincs. pl kapcsolhato lampa a ronkrakodon stb stb.)Sokat irtam/irtunk regebben ezekrol meg a jatekrol, olvasd at a topikot lehet jol jon par info segitseg.
A mudot nemtom normal vagy hard jatszottad,de meg az elejen vagy igy kezdheted ujra hard is ha valoban kemenyen akarsz jatszani.(soxor ubercumi a hard es itt tenyleg szamit,h agyalj es 1kanyarnal tobb motyot is vigyel arra amerre mesz igy tobb feladatot is teljesits,mert minden penzbe kerul es vaskos arak vannak.Itt kincs az uzemanyag,mint a mudban is az volt.
Igy pl a feladathoz kello teli tankert tele leadni butasag,25% vagy 30% a limit mikor meg elfogadja ezert venni kell sajatot elotte, atfejteni es a minimummal leadni amit meg elfogad. )
Sok hiba van a jatekban(szidtam is,szidom is oket erte sokat)de a legjobb ilyen ami van a piacon ezt batran mondhatom.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ HP HyperX Cloud II Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- MSI P4MAM2-V Retro félkonfig, 1 GB DDR RAM, Pentium 4 2,8 GHz CPU, Windows XP
- Creative Sound Blaster 16 (CT2230) Retro ISA hangkártya
- ÚJ HP HyperX Cloud Alpha Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Garanciális FiiO SR11 Roon és Airplay bridge / hálózati lejátszó / streamer
- Samsung Galaxy A36 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest