Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs még plusszom de azért mert szükségtelen volt. Én egy ilyen kihalóban lévő állatfaj vagyok aki tök elvan magának single player.
Majd most fogok venni hogy havernak segítsek, mert ugyan szereti a játékot de nem olyan lelkes mint én vagyok, és pl mikor 3long logot kell vinni ott mondta hogy hozzuk össze a coopot.
Meg azért is határolódtam el az onlinetól mert másik dilim hogy mindent én akartam megcsinálni a saját játékomban.
Ezért is kérdeztem az elején hogy mi van coopba a feladatokkal, hogy ha átjön vslaki és megcsinálja.
De egyébként a souls játékokat is így játszom. Ém magamnak megcsinálok mindent egyedül, de ha kell szivesen megyek segíteni másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest