- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az AI érdekében rúg ki egy nagy cég 1750 embert
- Milyen okostelefont vegyek?
- Soundcore Space One Pro - hordozható komfort
- iPhone topik
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Nekem is gyanús volt a videó, de akkor már értem miért
stand-alone DLC ez és még csúnyább mint a 5. rész.. -
GreatL
őstag
Nem vészes. Nagyobb lett a terep, szerintem ezért visszavettek a részletességből. Nagyjából végig így nézett ki a harmadik résztől. Ez nem egy AAAA-játék, ez egy B-kategóriás, tipikusan egyjátékos lövöldözgetős-állásvisszatöltős történet. Más kérdés hogy magasan túlárazzák, DLC-whore cím.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
Montanaxy
aktív tag
válasz
Sirandrish #2 üzenetére
Igen, sok helyen látszott, hogy a textúrák még töltődnek, itt az enginnel elég komoly gondok vannak.
-
Egészen elképesztő az, hogy A; egy ingame trailer low grafikán van felvéve és kiokádva vagy B; ezt a grafikát akarják pénzért adni 2025-ben, komolyan ezen kiégtem most.
¯\_(ツ)_/¯
-
Sirandrish
legenda
Esküszöm azt akartam kérdezni hogy ez valami mobilos játék portja-e, mert szerintem a korábbiak szebbek voltak, de akkor ez nem csak nekem tünt fel
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Montanaxy
aktív tag
Hát ez a grafika így 2025-re nagyon gyenge. Szerintem a 3-4 szebb volt ennél.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A készítők betekintést adtak abba, hogy mi vár ránk a hónap végén esedékes premierkor.
- E-book olvasók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- Dying Light 2
- Az AI érdekében rúg ki egy nagy cég 1750 embert
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-H61M-USB3V rev:1.0 LGA 1155 Alaplap
- MSI GeForce GTX 1080 Ti 11G GAMING X Bronze Edition
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest