Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Louro

őstag

Rant!

Most, hogy a Telekom ad 60 napot, adtam egy esélyt ennek. Teljesen stream-szűzként belevetettem magam és azt kell, hogy mondjam....rohadjanak meg. És nem a jó értelemben. Van rengeteg tag a filmeknél. Vígjáték, családi, horror,... , de szűrni nem lehet rájuk. Nyelv. Szűrni nem lehet nyelvre. Gondoltam hétvégén, fáradtan hazaesve, csak bambulni akarok ki a fejemből. 10-ből 10 film angol, lengyel és még valamilyen nyelven volt elérhető. Hagytam a fenébe a dolgot és váltottam a NAS-ra. Másnap újra ránéztem és sokat scrollozva lefelé megláttam, hogy vannak "Magyar filmek". Na mondom, itt vannak a szinkronos filmek. Szűrés nuku, hogy akció vagy állatos filmeket listázzon. Persze a 3. film - gondoltam, hogy valahogy megpróbálom az ajánlottak mentén terelni az ajánlásokat - máris elérhetetlen volt magyar szinkronnal.

Arról nem is beszélve, hogy csak az előzetes 5-10 másodperces reklám után lehet megnézni, hogy van-e szinkron :D

Akik nem csak angolul néznek filmeket, azok hogy bírják? A többi platform keresője is ilyen (azaz csak címre lehet keresni)?

Új hozzászólás Aktív témák