- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Br0wn9
csendes tag
válasz
körte51 #2991 üzenetére
Tisztában vagyok az alap frissítéssel ( Egyébként nem frissült sose magától, mindig a menüben kellett rámenni arra h oprendszer veriója, és ott lehetett kiválasztani h frissítés)
Viszont -ahogy már leírtam az előbb- egy ilyen frissítés közben megadta magát. Bekapcsolni se lehet, nem hogy frissteni
-
Br0wn9
csendes tag
Sziasztok!
Sjcam 5000 + wifi
Szoftverfrissítés közben egyszer csak fekete kijelző. ( nem lett kihúzva, nem csináltam vele semmit se )
Azóta bármit nyomok, csak a kék ledek villannak fel. (előtte az volt a probléma, hogy csak a fehér képernyő + sjcam logó volt látható bekapcsolás után)Próbálom újrarakni, találtam róla tutorialt a yt-n, de már az első lépésnél elakadok. A gépem nem hajlandó érzékelni a kamerát. Megtalálja a hardvert, nem telepíti azonban az "Ambarella_Evaluation_Board_1.2.3.0-t, amit alapból kéne neki. Megpróbáltam manuálisan felrakni a Ambarella_Evaluation_Board_1.2.3.0.infet viszont azt a hibaüzenetet dobja ki, hogy " A külső gyártótól származó INF fájl nem tartalmaz digitális aláírási információt. ( van mellette amúgy biztonsági katalógus, de azt sem lehet megnyitni, azt írja h nem használható biztonsági kulcsként)
Valaki tudna segíteni? Vagy kuka az egész kamera....
Már nagyon sokat elszórakoztam vele, eléggé bosszantó hogy nem lehet használni, ha egyszer már megvettem...( bugos, megpróbálod javítani, teljes off... ) -
Br0wn9
csendes tag
A probléma egyébként egy sima resettel megoldódott.
Tegnap találtam meg egy angol fórumon hogyan kell resetelni.
Aki nem tudná: aksi ki és hosszan kell a felfele gombot nyomni
Ennyi elég is volt, nem kellett gépről újrarakni a szoftvert.( tehát nem kontakt hiba volt.. * szerencsére* )
-
Br0wn9
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy Sj 5000+ kamerám van, aminek a következő a problémája:
Bekapcsolás után a kép marad a töltőképernyő sj 500+ os felirat + kép. tehát a menüsor meg minden infó látható, de a kamera képe nem.
Wifivel csatlakozni telóról nem lehet, beállításokba be nem tudok menni.
Újrarakni nem tudom, mivel a beállításokból lehet csak.Valakinek van valami ötlete?? Vagy kuka....
Először működött. Frissítés után is. Egyik napról a másikra jött elő a probléma. Először eltűnt. ( másnap reggel bekapcsolt) De most már nem tűnik el.
Elég bosszantó volt, ugyanis az 5 napból 2n sikerült felvételeket készíteni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Diablo IV
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest