- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
hegyimorc
senior tag
válasz
hegyimorc #3756 üzenetére
Korábban említettem a bringa kormányon a "lefelé" lógatott felszerelést. Na, tegnap mentem vele így, kivágtam egy kis részletet amin meg lehet nézni mennyire rázkódik. Kicsit kavicsos, döngölt földút, 30-40km közötti tempó
Ilyen, katt. 720p-re konvertált, mert eredetileg FB-ra szántam
Olyat nem csináltam amin a kormány fölött, "fölelé" áll, mert nem ez volt a cél, csak eszembe jutott, hogy korábban említettem itt.
A lényeg, hogy akinek nagyon remeg bringán, az tegyen egy próbát ezzel a beállítással. Szerintem érdemes. Stabilabb is és útban sincs.
-
-
-
Balubike75
tag
válasz
hegyimorc #3754 üzenetére
Itt egy sisakos video, szerintem nagyon pöpec. Igen, furcsa hogy nehezebb a cucc a sisakon viselve, de hát ez van. Amúgy van benne egy olyan funkció, hogy finoman leköveti a mozgásokat. Tehát ha felfelé, vagy lefelé-oldalra irányítod a gimbalt, akkor lassabban leköveti a mozgást.
-
-
-
-
-
Balubike75
tag
válasz
hegyimorc #3748 üzenetére
Engem nem zavar, vagy mellkas övön, vagy kézben tartva szoktam használni, de a sisakon is jó helye van. A szerintem hülyeség az a motorra, vagy bicóra szerelés, egész egyszerűen azért mert nem oda találták ki (wearable). A másik hogy ilyenkor, (főleg a motoron), a keletkező vibrációt nem tudja kezelni. Sem ez, sem semelyik gimbal. Szerintem szupi kis masina én nagyon szeretem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest