- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
Egy 1$-os kiegészítővel, amit már mi is linkeltünk korábban GoPro tartozék kompatibilissé tudod tenni a SONY-dat... csak egy adater kell 1-2$-ért 300-600 Ft külföldről vagy belföldön 1E-ért kapsz...
Tény, hogy nincs sok rögzítő a SONY-hoz, de veszel hozzá pluszba egy GoPro/SJ4000 készletet, mely ~20-30$-ért kapható, amiben van minden ami az SJ-hez tartozik! (~6-8E Ft-os tétel)
Látószögről... akarsz halszemet, de nem akarsz torzulást... ilyen nincs! A halszem, azért halszem, mert a szélek görbülnek, és így torzulnak! (persze egy nagyon profi cserélhető optika esetén van az, hogy tükörsima a kép, de a hobbi - olcsó kategóriában ilyen nem fogsz találni)
Kabinba - kis térben pedig csak a halszem megoldás... Egy akkora repülőkabinba min 120fokos, de jobb a 170!
És a SONY stabi esetén pont ezt a 2 lehetőséget kínálja... 170fok - 120fok stabi ON eseténDe vicces, hogy pont én SJ4000HUN adminként próbállak meggyőzni arról, hogy inkább a SONY-t vedd!
Én feladom!
-
settenkex
tag
Nem szabadulnak töle, csak volt egy nagy tesco akcio ami miatt sokkal olcsobban lehetett hozzájutni: 22500ftért. Voltak akik betáraztak és árulják valamennyi haszonnal. A kamerával nincs gond.
Szerintem amúgy neked pont a sony lenne a legjobb. Ár/értékben nagyon jó! Nekem is van és véleményem szerint nagyon jóa képe. Van benne egy nagyon jó stabilizálás, ami miatt a látószög csökken, azaz így úgymond állítható. A lassitása nagyon jó, ilyen árban nem lesz kihívója e téren. Formája miatt is jobb ez a szárnyvégekre. Bár nem olcsó, de lehet hozzá szerezni karóra szerü vezérlöt, ami több kamerát tud kezelni egyszerre, ráadásul színes kijelzös. Ilyen nincs sjhez.
Tömören: ami most nagyon megéri az a sony as20 (hála tesconak), utána a sima SJ5000 vagy a wifis. Sokkal jobb a képe,mint a 4000esnek és van valós 60fps. Az SJ5000+ az ára miatt és mert gondok voltak vele, szerintem nem a legjobb vétel (még).
-
maj-viktor
őstag
Még az SJ5000 is friss dolog.... a 6000-es minden bizonnyal valami kamu termék... tudnál linket / forrást adni!?
Egyébként nem tudom milyen lassítást akarsz (repüléshez!?), de ha ilyen "magasszámút", akkor GoPro-t vegyél... (én azt tudom ajánlani, azzal elégedett leszel... persze az ár/érték arányával nem feltétlenül)
Hameg elég a normál 30fps, akkor az SJCAM SJ5000 WiFi-t ajánlom!
Az SJ5000 WiFi PLUS még nem teljesen kóser... akadnak bugok (én / más is ezt tapasztalta), de szerintem idővel ezek finomodnak!
Egyébként az SJ4000-nek 1,5"-os LCD-je, míg az 5000-esnek már 2"-os LCD-je van... (az SJ5000 WiFi PLUS-nak viszont szintén "csak" 1,5"-os)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Fuji X-S20 2.5 év gari + 33 f1.4 + 25 f1.8
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Moza Aircross gimbal stabilizátor párszor használt
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest