- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rávilágítanék valamire. Sjcam hivatalos oldala. Még a wifisnek odaírja az akku időt, addig a plusnak nem, sztem mert annyira siralmas.
-
-
Kérdezném azoktól akiknek van akármilyen 5000-es, kinek mit mond a hotpixel. Mert még a 4000-nél nem volt, addig itt kis túlzással ezrével jön elő. Főleg, hogy fűtőtest felett vett. Elég ronda!
-
válasz
GeryGreyhoun #489 üzenetére
Várható volt ha az akku nem változott. Siralmas.
-
Vahahaaaa kész egy vidi! Engedélyeztetés alatt.
-
válasz
maj-viktor #476 üzenetére
Megcsalod a 4000-est?
-
válasz
Real_Necro #469 üzenetére
Igazából nem nektek szántam, hanem egy ismeretlen külföldi fazonnak aki azzal basztat hogy minél több szituban próbáljam neki ki. Elég szűkszavú, tőmondatokkal válaszolgat. Ő biztos értékeli.
bartal996! Naná hogy recseg, mert a kabátom nem volt full felhúzva, hogy lefelé is tudjak nézni és a cipzár végén a kemény fogóka oda-oda verődött.
-
WIFI tulajoktól kérdezném. Playback menü, katt egy vidire, majd play és azonnal 2x-es sebesség. Mit tapasztaltok? Illetve ugyan ez, de lassan, majd 8X-ig felgyorsítod. Mit tapasztaltok, ha lassítani akarjátok gyorsan alap sebességre.
-
-
válasz
maj-viktor #465 üzenetére
Ugye ugye. Már Láttam a vidit, nem mozgatott meg, de mond vmit.
-
Sjcam SJ5000 Wifi Original Raw Time lapse (5S) - feltöltés alatt
-
Kint csücsül tok és minden nélkül az ablakba lassan 1 órája és este 6-ig kint lesz. Azért lóg rajta 3000mAh-s power bank. Remélem értéklehető anyagot vesz fel.
-
-
Jó lenne ha valaki gyártana lencsevédőt 5000-re is. Már jeleztem, de nem kaptam választ.
jav: Lapse
-
válasz
GeryGreyhoun #444 üzenetére
Mert 100kb sincs a feltöltésem és nem a türelmemről vagyok híres.
-
válasz
Real_Necro #441 üzenetére
Nem látta utána néztem meg. Holdfénybe lehet szép. Nyáron tudok szép felvételt csinálni, de arra várni kell.
-
Csak az időjárástól függ és megy a mély vízbe a kamera. Azért jó ,hogy ültem amikor felhívott a szerelő.
40 perces valós idő alatt 1S-es video lapse csodaszép lett. -
Nem titok, sima user manual, csak nem igaz:
Battery Capacity 900MAH
Power Dissipation after WIFI on 450MA/4.2V
Power Dissipation after WIFI off 580mA/4.2V
Video time after WIFI on About 1080P/ 70 min.
Video time after WIFI off About 1080P/ 90 min.
Charging Time About 3 hours -
NTFS memkarit nekem nem eszi meg. Annyira nem, hogy nem tudok a menube se belépni, mert csak az ablak van kint, hogy rakjak be karit és látom amit a kamera a háttérben. Gépen formázva FAT32-be 2:21:57, kamerával formázva 2:22:04 felvételi idő. Nem lényeg tudom, de a kamera mitől formáz máshogy? A kérdés költői.
Video lapse nagyon tetszik.
-
Töltőt ugye ti sem kaptatok? Én azt láttam nyitott hátlapot sem kapok, de végül lett. Kaptam adatkábelt is. A töltő ahogy elnéztem akkor sem fért volna bele ha fejre állnak annyira tele volt a doboz.
-
válasz
settenkex #413 üzenetére
Igen nekem is, az a plafon. Még mondtam is, hogy jó kézmelegítőnek. Csak megmarkolod.
[link] - Nem esik szét annyira mint a 4000-nél, de nem tudom látjátok e a nagy látószög miatt mi történik a kép közepén. Nekem tetszik nem arról van szó. Legalább lát.settenkex! Megvan a rejtélyes beállítás mire jó: Gaboapo! Az SJ5000+ menüjében van egy választási lehetőség, hogy a 3 led-ből (elöl, felül, hátul) mennyi világítson, vagy akár az összeset ki lehet kapcsolni!
Na ezzel máris javul az üzemidő az már fix!
-
Javult az üzemidő.Kerek 70 percre, ha csak elindítod és semmi mást nem csinálsz, esetleg néha megnyomod az OK-t, hogy meglesd az akkut. Átlag 40 fokos a cucc. A kamera lencse felett a felső síkon 43-45 fokos, az USB port 55-57fokos. A kijelző 35-40 fok között van. Ezt 70 perc után mértem.
-
No kérem, első teljes lemerít kör eredménye! Képminőség kiváló! Nincs mese, ez jobb! A LED-ek bután lettek elrendezve, de megoldás: Le kell takarni szigetelőszalaggal, mint pl az LCD monitoromnál volt. Nem villogott a szemembe. Vagy ha már látni akarjuk a dolgokat akkor a sarkán hagyni rést ahol a fény kiszűrődik, de minek, fent is villog. Nem értem miért kellett telerakni leddel. A wifit fehér villogó jelzi, plusz ha felvesz a kék is villog elől meg fent. Ezzel csak többet fogyaszt...
Melegszik. Nem kicsit. A kijelző és az USB kiemelkedően, de az egész készülék meleg. Annyira, hogy a vízálló tokon át érezni (most mérem számosítva).
Felvételi idő elsőre szinte csontra 1 óra volt. FAT32-re olyan 35 perc után kezdett újat.
Wifi: Talán valamivel többet késik a kép mint a 4000-nél, HA távolodok. Hatótávja 50 méter volt, utána jött a 4000-től megszokott battery error üzenet. Fent írtam, hogy ha wifizik akkor fehér led is van a kék mellé elől.
A wifi akkor is tud menni ha kézben van a kamera és úgy vezérled, mert csak egy jel van a sarokban.
Eddig, ennyi. -
Nagyon melegszik és nem hiszem hogy az akkuja sokat bírja. Most tesztelem. Aztán a tokban ha vesz látni a kék ledet a felvételen.
Látószöge sokkal nagyobb mint a 4000 nek az már fix!! -
Egy kérdés. Hol lehet a képet 180fokkal elforgatni? Nincs rotate menu.
-
Ugyan arra a memkarira kb 10 perccel több felvételt jelez (2 óra 22 perc) mint a 4000-es.
Sjcam SJ5000 Wifi - Unboxing - Sample Video - Menu - F/W ver - banggood.com
-
Na szóval a kamera eddig jó. Mást nem igen tudok elmondani. Valakit érdekelt a tartalma, mert addig nyomta a zacskót még kb kilyukadt és ráláttál magára a kamerára.
Holnap jobban meglesem. -
-
válasz
maj-viktor #359 üzenetére
megmondalak!
Na akkor frissítek én is majd.
-
Nekem nyilvánvaló volt, hogy az 5000 wifi egy OC 4000 wifi. Az igazi 5000-es a plus-os.
-
válasz
GeryGreyhoun #324 üzenetére
Nem részletezném, de ha a látott videó után lett volna baja a kamerának akkor ott hol láttam a vidit biztosan jelezte volna az illető.
Várjuk mit mondasz!
-
wifihez még mindig csak a 2014-12-25-ös F/W van?
-
válasz
Real_Necro #303 üzenetére
+1
Én tegnap tudtam volna tesztelni az 5000-et úgy mint a 4000-et csak a másik kamera nézetből. Sajna még nincs kamera.
Pedig mennyire jól jött ki minden.
-
Most vagyok két szék között, de nem estem le. Van is 5000-em meg nincs is, van is 4000-em, meg nincs is. Ez a legrosszabb amikor az ember kockáztat.
Kell egy kis adrenalin.
-
Na most már biztosan SJ5000 Wifi tulaj leszek, 9k-ért megérte (eredeti).
Csak ne vicceskedjen a firmware rajta.
-
A plus és a sima között csak az a kül, hogy a plusz az tudja az 1080P 60Fps-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- Nintendo Switch 2
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest