- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morzsibácsi
tag
válasz
don pardon #1904 üzenetére
Wazze ezek a ruszkik.Náluk nincs lehetetlen.
-
Morzsibácsi
tag
Igen.Én is így érzem.Figyeld meg a 120.8622.12658-s számú fw-vel már ez tökéletesen fog működni.Meg abban az fw-ben már az is benne lesz,hogyha 1m-ről beszélsz a kamerába,akkor a felvételt egy jobb minőségű hallókészülékkel,már vissza tudod hallgatni.(teljes hangerőn számítógépen)
-
Morzsibácsi
tag
válasz
körte51 #1890 üzenetére
Én nemrég rendeltem hozzá egy bőrönd felszerelést.Majd ha megjön dobok fel képet.Eddigi,és baráti köri tapasztalatok alapján (sportmotor ),a legjobb felvételt,talán a mellkas pánttal lehet elérni.A motoron bárhova rakod,elég jól rezeg a jó magyar utak miatt. A sisak meg már talán kicsit magas.150-nél nem baj ha leesik,mert akkor megtalálom még az udvarban.....de néha ki is szokok járni vele...
-
Morzsibácsi
tag
válasz
körte51 #1885 üzenetére
Hát bevallom én ezeket a dolgokat,nem is figyeltem.Én egy talpra állított színhelyes képpel is ki lennék békülve.
Az a bosszantó,hogy az elődjei határozottan jók voltak.Ár-érték arányban egyik legjobb vétel volt.Hogy ezt a szériát,hogy tudták így elb@szni,komoly rejtély számomra.Nagy várakozással tölt el az is,hogyha most "laborkörülmények"között ezt produkálja,mi fog történni "élesben"? Tokba rakva,rázkódás,nagy sebesség,akár pár másodpercenként változó fényviszonyok ( pl egy hegyi szerpentin),eső,köd,és sorolhatnám még.
-
Morzsibácsi
tag
válasz
körte51 #1879 üzenetére
Engem most már az bosszant,hogy balga voltam.
Zokszó nélkül visszakaptam volna a pénzemet.Nem is tudom miben bíztam,amikor azt mondtam,hogy nem. Kíváncsiság,vagy valami hasonló miatt tartottam meg. Most,hogy egyre többet használom,most már egyre kevésbé vagyok kíváncsi
Nem tartom kizártnak,hogy nem ez lesz az első olyan cuccom,amit falnak b@szok.
-
Morzsibácsi
tag
-
Morzsibácsi
tag
Teljes mértékben igazad van. Én ezt úgy próbáltam orvosolni,hogy megnéztem "egyben" is a felvételt,és megnéztem 4x úgy,hogy mindig egy adott kamera lépére próbáltam koncentrálni.Nem mondom,hogy ez a tuti módszer,de nálam így jött ki az eredmény.Tegnapi link,most már működik?
-
Morzsibácsi
tag
-
Morzsibácsi
tag
válasz
vidra1221 #1863 üzenetére
Bocsi! Lehet elfelejtettem nyilvánossá tenni. Most próbáljátok meg,légyszi.
Cuha patakHa mégsem működne,akkor itt egy másik link:
Cuha patak 2
Valamelyik csak jó lesz -
Morzsibácsi
tag
Igen,lehetséges.De pl dobok ide egy rövid videót.....Nincs benne kék,nincs benne sárga,nincs benne piros, Szerintem így teljesen jó,sőt azt mondom nekem tökéletesen megfelelne. De amint az említett másik 3 szín előkerül,onnéttól viszonylag élvezhetetlen a kép.
-
Morzsibácsi
tag
válasz
körte51 #1855 üzenetére
Nekem is van egy Sj 4000 wifi-m. Mint fentebb is írtam,szerintem egyenlőre mindenben jobb mint az Elite. Nekem a frissítések,sem képben,sem hangban,nem hoztak igazán kézzelfogható változást. Az alsó kép is full nappali,tökéletes fényviszonyok mellett készült...de ezt kaptam vissza.Ennél több fényt? Hogyan? Max ha felgyújtom.
-
Morzsibácsi
tag
-
Morzsibácsi
tag
Ne aggódj....ez a kamera elég sokaknak csalódást okozott. Kinek kisebbet,kinek nagyobbat.És engem például még külön bosszant,hogy az elődjeihez képest is....Nem most kéne hetente új fw-kel foltozgatni,hanem normális állapotában (ha nem is hibátlanul ) kellett volna piacra dobni.
-
Morzsibácsi
tag
Ok. Meg még egy gondolat jutott az eszembe.Valami oka volt gondolom,hogy akciókamerát vettél. Az lg-t,hogy tetted volna fel pl:biciklire,motorra,görkorira,sisakra,stb,stb.....
Míg itt ugye ez nem jelent különösebb kihívást. Igaz be kell valljam,ennél én is kicsivel többet vártam.A hang a tiéden már "jó"?
-
Morzsibácsi
tag
Nem tudom.....Mint írtam nekem is van pár színnel gondom,de az összkép nem olyan rossz. Hogy mi a jó és mi a rossz az borzasztó szubjektív.Meg én úgy gondolom egy akciókamerát,más akciókamerákkal érdemes összehasonlítani.Valamint fentebb is írták már,hogy az SJ nem tudja a valós 4K-t. "...... 4K 3840×2160 (interpolált) felbontást rögzíteni." Nem tudod valahova feltölteni a felvételt? Sikerült aztán az fw frissítés?
-
Morzsibácsi
tag
válasz
GeryGreyhoun #1833 üzenetére
Igen,jogos. Én is azért írtam,hogyha fel van töltve,akkor ez a lépés felesleges. Gondolom azért írják hozzá több helyen,hogy tedd rá a töltőre,hogy nehogy lemerüljön véletlenül frissítés közben. Mert gondolom akkor baj van...
Bár nem tudom...csak gondolom.
-
Morzsibácsi
tag
Akkor lehet,hogy amiatt van,hogy nem formáztad Fat 32-re a kártyát.Igaz azt én sem írtam. Itt az SJ cam oldaláról a leírás.Itt annyival ír többet,hogy csatlakoztasd a töltőt mikor csinálod,de ha úgyis fel van töltve,akkor nem szükséges.
"SJCAM Firmware Update Instructions
Format the MicroSD Card, unzip the firmware file.
Copy the firmware file(s) (.bin) onto the root of the MicroSD Card
Connect the camera with charger, the camera will be upgraded automatically
After the firmware update is completed be sure to delete the files or you will be prompted to upgrade again" -
Morzsibácsi
tag
Letöltöd az oldalról.Kicsomagolod a rar fájlt. A kapott mappában lesz egy .bin nevű fájl. Azt ráteszed az sd kártyára.Beteszed a kamerába,és bekapcsolod.Picit molyol,villog,asszem újraindul,aztán kész is van.Kapcsold ki,vedd ki az sd kártyát,és töröld,mert ha elfelejted,akkor minden bekapcsolásnál frissíteni fog,És utána természetesen mindent be kell állítanod a menüben.Remélem jól emlékszem,és nem maradt ki semmi
-
Morzsibácsi
tag
Beltéri felvételeknél,most is elég sárga. De mivel elsődlegesen nem erre van kitalálva,így nincs is vele semmi gond.Én amikor megkaptam....hát ott volt baj bőven
Magyarországi hivatalos vásárlás volt.Kicsomagolom,kiveszem vízálló tokból,akkumulátor fedél leesik.Kb 5 perc meg egy kis szigetelő szalag,és helyére kerül ismét. A szigetelő szalag azért,hogy ott is maradjon.Kb 1,5 hónapos kingston class 10 kártya berak,az istenért nem hajlandó felismerni,bármit is csinálok.Irány a bolt másik kártya vásárlás,nagy nehezen megtalálja.Akksi fullra feltölt.Király kezdődhet a próba.Minden oké,csak az akksi 21perc 49 másodperc után feladta a harcot.( kikapcsolt wifi,kikapcsolt lcd,stb )Ezek után már csak nevetni tudtam.Beszéltem a forgalmazóval.Nagyon korrekt volt.Mondta,még 14 napon belül vagyok,küldjem vissza,visszafizetik.Nem tudom miért,talán a kíváncsiság,hogy mi fog ebből a termékből ezek után kisülni,vagy valami hasonló meggondolás,de nem küldtem vissza.Most küzdök,és várom a csodát
Egy másik akksit küldtek,ingyen,mikor úgy döntöttem,hogy megtartom.Az azért jobb.
-
Morzsibácsi
tag
Nem valóban nem rossz.Én sem úgy értettem.Csak vannak színek,amikkel nagyon nem tud megbirkózni.Pl az autóm kék,kamerával egy fakó lila,a szomszéd háza citromsárga,kamerával egy nagyon csúnya narancs szín,az élénkpiros inkább csak egy rózsaszín....tehát ilyenekre gondolok. Az összkép egyébként elfogadható.Bár az elődje amit még most is használok e mellett (sj 4000 wifi),szerintem egy lényegesen korrektebb termék,mindenféle szempontból.Reméljük az idő majd megoldja ezt is.
-
Morzsibácsi
tag
Sziasztok! Elejétől fogva követem a témát,itt is,és más fórumokon is.Bennem is az a kérdés merült fel,mint a nemrég előttem szólóban.Tudjuk,hogy a hang egy borzasztó gyenge pontja a kamerának.(próbáltam roppant finoman megfogalmazni ) Csapból is ez folyik.Első szállítmány,második szállítmány,frissítés ide vagy oda. De a kép? Az mindenkinél teljesen jó,és megfelel az elvárásoknak? Nekem a színekkel van azért némi problémám.Sok mindent úgy ad vissza színben,hogy annak nem sok köze van a valósághoz. Másnál is előfordul ilyen? Jó,mondjuk én eleve egy "hátrányos helyzetű" kamerát kaptam,és azzal próbálok boldogulni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest