-
Mobilarena
SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirby76
tag
Hello, én is pont az átkonvertálásra kérdeztem rá tegnap, de nem jött válasz, így magam találtam meg.
Biztos, hogy millió alkalmazás tudja ezt, én a Free MP4 Video Converter-be akadtam bele(a FreeStudio része). Kiválóan paraméterezhető, először kockás volt a végeredmény, amikor is észrevettem, hogy az eredeti 15MB/s bitsűrűség helyett 7-el csinálja a konvertálást. Atállítottam 19-re(15-öt nem lehetett kiválasztani) és szemre ugyanolyan jó minőségű lett a végeredmény, mint az eredeti .mov.
Nekem a media player(Asus) nem tudta akadásmentesen lejátszani az eredeti .mov-ot, ezért kerestem megoldást erre a témára. Bár igazat adok az előttem szólónak, hogy nyilván úgyis megvágja az ember a nyers felvételeket, akkor meg a kimenet már eleve .mp4, .mkv vagy miegymás lesz. -
szabieable
aktív tag
Öntsünk tiszta vizet a pohárba. A .mov és a .mp4 konténer, semmi köze a formátumhoz. A lényeg a videó és audio formátumban rejlik. A kamera H264be tömörít és PCM hangot használ ( aka wav ). Ha ezeket tudja a lejátszód ( a mostaniak 99.9%-a kezeli ) akkor nem kell semmit sem tömöríteni, csupán szétszedni a .mov-ot elementary streamekre, ezt hívják demuxnak és utána .mp4 kontérbe visszamuxolni.
-
mm89
őstag
A formátum problémát azért nem értem, mert úgysem a nyers felvételeket fogod tárolni, nézegetni (adott esetben akár kétszer akkora is lehet a fájlmérete, ráadásul meg is kéne vágni a felvételeket). Én AVS Video Editorral szoktam szerkeszteni. Azzal utána .mkv formátumba mentek, de van több választható kimenet is.
Ez a wifis megfigyelős dolog működik így, persze a wifi hatósugarának megfelelően, ami ugye falakon keresztüll meglehetősen romlik. Nem tudom laptoppal megy-e, de okostelefonnal biztosan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest