- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
Doomgiver
üzenetére
Én az FFB lyukra kérdeztem rá NIBI-nél, mert nem sikerült beállítania. az biztos, hogy középen nekem is van egy kis nulla érzés, de ez a kompromisszumos megoldásom. Amúgy meg ha a standard, midnenhol bevett beállításokat teszem rá a kormányra, amiket évezredek óta használnak az ősök, akkor el se tudom fordítani a cuccot.
) Vagy el tudom fordítani és tiszta erőböl abba az irányba koppanásig fordul. Ez a két véglet van. Köztes megoldás a Force feedback-lyuk. De hát... nem emiatt vagyok ekkora hátrányban az Audival - gondolom. Utolsó pillanatra tervezem amúgy a Mclaren utcai MP4-esét megvételre és azzal simán beférek egy- másfél nap alatt az első 30-ba akár , és azért kb 2 dollárt is kaphatok, ami 2 versenyhétvégét is jelenthet... Az jó lenne igazán
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ElitBook 840 G10 netbook / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó iPad Pro 12.9 tokok többféle színben és kivitelben!
- 243 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Szuper áron eladó Honor MagicBook 16 Series /Ryzen5-5600H/16GB/512 SSD/FHD/IPS/144Hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Vagy el tudom fordítani és tiszta erőböl abba az irányba koppanásig fordul. Ez a két véglet van. Köztes megoldás a Force feedback-lyuk. De hát... nem emiatt vagyok ekkora hátrányban az Audival - gondolom. Utolsó pillanatra tervezem amúgy a Mclaren utcai MP4-esét megvételre és azzal simán beférek egy- másfél nap alatt az első 30-ba akár , és azért kb 2 dollárt is kaphatok, ami 2 versenyhétvégét is jelenthet... Az jó lenne igazán