- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Hívószám-hamisítás
- Nintendo DS-sel pózol egy OnePlus
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Macrodroid
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
a router így néz ki:

Nekünk ilyen soha nem volt, és most sincs. A digis bekötötte a kábelt, ami bejön a gépbe.
Egyébként kaptam ötletet, és a memória(RAM) órajelét fogom csökkenteni. Egyelőre nem találtam a BIOSban, de tesóm majd tudja. Ha elbaszom... majd szólok
Köszönöm a tippeket, ötleteket, minden jól jön. Amúgy röhej, hogy végig tudtam menni a most vásárolt Z4 GT3-mal a 20 körös Brno-i futamon. Elég jól sikerült, magabiztosan futottam ugyaanazokat a köröket,a végére kicsit jobbakat. A boxkiállás is jól sikerült, én nem hibáztam, de a szerelők tutira amatőrök, mert elég lassan ment. (A többiek szerelői is bénák, ahogy néztem) Szóval fasza a gép, ha elindul.
A GT3-mas kategóriában terveznek eléggé a közeljövőben futamokat, ahol a mclaren és a bmw együtt mehet. Utcai autókra is terveznek, ötleteket is várnak, ha jól sikerül a Z4 vs MP4-12C ütközete , gondolom, lesz több ilyen esemény is. Autó csomagokat is tesznek be, a két GT3-asra gépre biztoasn, és várnak ötleteket további autó csomagok kialakítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest