- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebai3
csendes tag
Szia,
Hát sokat lehet nem segít amit mondok, de én pont most vettem egy ilyen lapot és XP alatt raktam fel RAID0 ba két 160 GB-s hitachi-t.
F6 után gondom nem volt semmi szépen felment. Viszont később (lehet h azért mert a Windows update futtatás közben engedtem h a Silicon drivert is frissítse) elkezdett embertelenül kattogni a RAID tömb első disk-je amit aztán fagyi is követett persze. Nem tom mért, de rakhatom az egészet újra.
Plusz ami még kérdés h mi a jelentősége annak h melyik vezérlőt választom (mármint h az integrált nforce4-est vagy a Silicon-ét)?
Meg ha jól láttam a RAID bios-okat is lehet frissíteni függetlenül a system BIOS-tól?
A lapot hol szerváltad ha nem vagyok indiszkrét? Azt hittem sehol se lehet kapni még csak ahol én vettem (demand.hu)
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Androidos tablet topic
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest