Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Aktív témák
-
tikhunter
tag
Elkelt lehet zárni a Topicot!
[Szerkesztve] -
tikhunter
tag
oks vettem csak elszaladt velem a ló leállok erről az upp ról akinek kell viszi.
-
Fehérsólyom
aktív tag
Bocsáss meg nekem kedves barátom. Gondolom regisztrációd során olvastad amit ilyenkor el kell olvasnod. Nos abban az áll, hogy 2 UP/nap/kopf. Félre ne értsd nem akarok ''kezet emelni'' feletted, de erre téved egy Moderátor, és jaj, tollak fognak hullni össze-vissza
. -
tikhunter
tag
UP UP UP tudom hogy késő van de a megszállott emberek ilyenkor még talpon vanak!
-
tikhunter
tag
UP jó kis hűtő ez nekem vitte a 2100 MHz et is AMD Athlon 2400+ al mellesleg egy kis polír + ujrapasztázás csodákra képes.
-
tikhunter
tag
UP
-
tikhunter
tag
''A Silent Breeze II szintén ultrahalk típus, és eredményei alapján bátran ajánljuk mindazoknak, akiknél a lehető legkisebb zajszint számít.'' aki érdekel van fenn egy teszt itt a prohardware en róla [link] akinek csendes hűtő kell annak csak ajánlani tudom!
-
tikhunter
tag
Ujjabb specifikációk a hűtő full alumínium réz talppal 2003 végén a leghalkabb hűtő címet kapta.
-
tikhunter
tag
UP nem tuningosoknak hanem akiknek hangos a hűtőjük.
-
tikhunter
tag
válasz
Charlie Gordon
üzenetére
akár már holnap!
-
tikhunter
tag
UP
-
tikhunter
tag
Emberek eladó egy GlacialTech Silent Breeze 462 II
2 GHZ es valós órajelig tökéletesen hűt nagyon halk 2 év rajtam keresztüli gari val eladó!
Kezdő ár 2K
[Szerkesztve]
Aktív témák
- HPE UPS Extended Runtime Module R8000/3, R12000/3 compatible - kiegészitő modul -rackbe szerelhető
- Dell PowerEdge M1000E Blade Chassis (CDV10)-without blades - Több db
- Dell PowerEdge R820 Blade Server- csak ház + alaplap - 2 db
- Dell PowerEdge R730 Blade Server- csak ház + alaplap -
- Dell PowerEdge R320 Blade Server- csak ház + alaplap - Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.