Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jarod1
veterán
Szasztok,
Szeptemberben megszűnik a Siemens telók Magyarországi javítóközpontja, ami az összes Siemens problémás telót fogadta.

-
APEX
csendes tag
Nos nekem ban egy M55ösöm és egy bizonyos szintig meg vagyok vele elégedve.

De
vannak hátulütői is. Veszik a címjegyzék, fagy a szoftver, lassul, kikapcsol, az aksi fogyasztás igaz leredukálható...
A képernyőbe beleég az ''analóg óra'' képrenbyővédő!!!!!!!!!!!!
Senki ne használja huzamossabb ideig, mert aztán majd mindig látszik.
Amennyiben lefagy és már nem tartozol a szolgáltatódhoz pl. függetlenített telefon, adatkábel+szoftver, hogy kimutassa a telefont a rendszerben, utána pedig My Coputerben jobb gomb a telre és formázás....
Egyszer csináltam idáig meg és a szoftver megmaradt a magyar T9 meg szált a pics*ba!!!!
Be és kikapcsolás animációt véletlenül se betenni, mert ha valamitől, ettől biztossan le fog fagyni, amelyen csak a komplett formatálás segít....
Úgyhogy ne, a 8.0-ás és a 11-esre semikképp.
Várom a többi Siemens blamálót.
Én attól függetlenül sokkal jobban szeretem a Nokiától, mert ez at elefon arra emlékeztet, hogy nekünk, embereknek is vannak hibáink.
Na de nem ekkorák!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Lenovo ThinkPad T470,14",FHD,i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,Win11
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

vannak hátulütői is. Veszik a címjegyzék, fagy a szoftver, lassul, kikapcsol, az aksi fogyasztás igaz leredukálható...