- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
Aktív témák
-
-
SQX_Barto
addikt
Értem, egyébként ha a házra találnál vevőt, szólnál nekem?
mert attól félek a legjobban, hogy a nyakamon marad...
moddolt oldallapja full plexi, van benne 4 ventillátor abból kettő Glacialtech, 1 kék ledes CoolerMaster, 1 pedig Zalmann
3ér szeretném legalább elpasszolni, JNC hőmérős ház, Mistral árlistában így meg is lehet találni. -
SQX_Barto
addikt
Asus A7N8X-X alaplap 6-7 körül asszem
Bár az kicsit baj, hogy nincs benne Sata
Mi lenne a végleges ár akkor
ez a Shuttle is jó lenne nekem végülis,
de a Biostar 42ér Sata-s is, 2 vagy 3 év garival, csak akkor az alaplappal kell még szenvedem, hogy eladjam...
moddolt JNC hőmérős házat beszámítanál? esetleg Chieftech 360as tápot (2 8cmes venti, sata) táp 5-6 ház 1-2 ha ezt esetleg mind beszámítanád, akkor kellene Shuttle (lemondok a Satáról fájó szívvel) bármilyen garanciát adnál rá?
[Szerkesztve] -
SQX_Barto
addikt
lehet érdekelne (bocs csak most vettem észre)
csak pillanatnyilag drága ez nekem, gondolom részlet dolog nem igazán megjátszható.Írtad P4es alaplapot beszámítanál, AMD-set esetleg nem?
NAgyon valószínű hogy egy Biostar IDEQ 200N barebone-t veszek, de egy Shuttle jobban hangzik, főleg azzal a táppal...
a semminél azért több érdeklődő vagyok
Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mini-ITX
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Microsoft Excel topic
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest