Hirdetés
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple Watch
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
akkor mér kell hozzá felrakni a physxet??? meg mér irja ki? az elsőnél is kellett, vmit számoltat a gpuval mert láccik, rajtnál 70-80 % csak a gpu usage, élre török akkor 99 és nvidiám van!
emléxem még anno 5850el retek szarul futott a játék a shift1nél rajtnál ha volt pl 6 kocsi már hulla volt az egész mert ott cpun számolta a physxet -
BeLucZ
addikt
Utálom a kibaszott konzolportokat, igénytelen konzolok miatt ilyen fos a mai játékok grafikája azt hiába a gétéiksz 580 , azt is megizzasztják de csak a felbontás növelésével de mással nem tudják, szánalmas hogy mekkora visszalépés van itt is...
Crysis1>Crysis2
Shift1>Shift2Shift1et imádtam, kurva jó volt, grafika is meseszép volt ez meg a nyomába se ér nagyon gagyi
-
BeLucZ
addikt
-
BeLucZ
addikt
Szerintem visszalépés van az előző részhez képest, grafika gagyibb és az igénye a játéknak duplája, mint az elsőnek!Ahogy látom ebből se vették ki a PhysX-et így az ATI tulajok megint szopikázhatnak, mert a procijukon fogja számolni a fizikát 1 szálon azaz garantált a szaggatás Láttam a readmeben hogy directx11 kari kell az ajánlotthoz, érdekes mert dx9ben fut a game, azaz megint átbaszás szaga van ezerrel! GTX 580-al prímán fut viszont ennek kell számolnia a fizikát is igy néha "cpu" limitbe ütközök de 50 fps meg van min. fullon, de ahogy nézem az átlag géppel rendelkezőkre kurvára nem gondoltak itt!
Ha valaki tudja hogy lehet előcsalogatni a dx11 kódot az ne tartsa magában
Mert elvileg dx11es a game ha jol tudom
Új hozzászólás Aktív témák

- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- BLACKBOX ServeSwitch octet 724-746-5500 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX A4000 8GB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Mert elvileg dx11es a game ha jol tudom