- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hatodik bétánál jár a Galaxy S25
- Magyarországra érkezett a Mijia, a Xiaomi okos háztartási nagygépeinek márkája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Barcelinho
üzenetére
Nem csodálom, hogy neked borzalmas és csalódás, ha a Most Wanted a kedvenced

A Shift-tel új csapásba kezdtek, ami az igényesebb játékosok felé nyitást jelezte. A Shift2 nevéből pedig már el is hagyták az NFS-t, nagyon helyesen.Tegnap kipróbáltam a játékbeli AA-t. Semmi összefüggés nincs benne, de akkor tükröződött a szélvédő! Persze játszhatatlan lett az FPS esés miatt, de ott volt.
Érdekes, hogy nem a Shadow szintjén lehet bekapcsolni, de hát ez egy ilyen fura megoldásokkal teli gáma
szab.tamnak igazat adok, a Shift2 első érzetre is jobb, mint a Shift valaha volt akármilyen moddal. Sőt, mint írtam, nagyon realisztikus lehet jó kormány beálíltással
Csak azoka hülye előre leprogramozott forgatókönyvek ne lennének, az veszi elé az egész savát.. Mondjuk ezért szeretem jobban a hotlapolást, mint karriert
Új hozzászólás Aktív témák

- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kigolyózta magát a Netflix a Warner-csatából
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Mazda topik
- További aktív témák...
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Rocket Heavy 450W
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest