Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rem-X
senior tag
Találtam már egy-két játékot, amire azt írták hogy GX10i, GX20-ra hát gondoltam hogy az biztos jó lesz a telcsimre is.... volt GX30-as is... nos letöltöttem, megpróbáltam elindítani és kis gondolkodás utána, miután kirakta a JAva logot, egyszercsak kiírta, hogy : ''Megszakadt'' és kilépett a menübe.... EZ MIÉRT VAN?!
Az erni.try.hu-t én is ismerem az nagyon jó oldal!
Amúgy találtam egy-két játékot amik el is indulnak de azok olyan gagyik hogy eszméletlen ocsmányak a 30-as kijelzőjén...
Nem tudom elképzelni hogy a Voda oldalon, direkt 30-ashoz készített játékokat nem törték volna fel és nem rakták fel valahova.... csakhát hova....
AMúgy 1-2 nap használat után a következő észrevételeim vannak:
1. az akksi.... hát az nagyon gáz.... jó lehet hogy most, hogy jó nyüstölöm ezerrel, de ez az 1 nap ez esznéletlen kevés egy ilyen telefonnál.... (persze valamit valamiért, mert ilyen kijelzőt valaminek hajtania kell....
2. a fényképezője BRUTÁLIS! az nagyon tetszik azt vettem észre egyébként, hogy ha gépen is meg akarom nézni a képeket, akkor a 640*480 a legjobb felbontás... itt csinálja a legjobb képeket... apropó: mit ajánlotok? USB kábel vagy kártyaolvasó?
3. ami a kikapcsolt állapotban történő ébresztést illeti... abszolút nem izgat a dolog, mert soha nem kapcsolom ki a telefonomat, még éjjel sem, max lehalkítom és akkor reggel látom ki keresett....
4. a naptár az tényleg nagyon butácska... ha találnánk valami jó kis Java naptárt....
5. a csengőhangok frenetikusan szólnak, eszméletlen jók és nem tudom miért tettem, már vagy 50-et leszedtem mert tetszik
Egyenlőre ennyi jutott eszembe... várom a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 256GB Pink használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest