Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
acer_
aktív tag
válasz
Reanimation
üzenetére
Eloszor a memoria kerdeshez:
Azert nem tertem ki ennyire reszletesen ra, mert azt hittem, egyertelmu lesz. Szoval. Nemcsak a sharp, hanem tobb mas gyarto is amugy nagyon tuti telefonokat ront el azzal, hogy nevetsegesen keves memoriat tesz bele. Emlithetnem itt akar a t610/t630 szeriat, vagy a nokia 6170et is, amiknel ugyanigy 2mega koruli mem van. Hogy nehogy az legyen, hogy csak a sharpot szidom ilyen tekintetben. Nem. Objektiv modon probalom vizsgalni a kerdest.
Zoom:
(elnezest, ha rosszul emlekszem, reg nem volt mar a kezemben gx15.. ha rosszul emlekszem, akkor ez a resz storno) Nem ugy van, hogy csak a felbontas csokkentese mellett tudsz zoomolni? 160x120 meg elegge vicces kepmeret..
..
Megkerestem a tesztkepeimet, amiket gx15-tel toltam, es van benne zoom osszehasonlitos kep trio is. Kovetkezzen hat:
Bővebben: link 1x-es
Bővebben: link 2x-es
Bővebben: link 4x-es
Kovetkeztetes: nemi photoshopozassal valami hasonlot lehet kihozni az erededeti kepbol szerintem.. (nem ertek a kepszerkeszteshez). Eppen ezert nincs tul sok ertelme..
Ezt pedig offba:
Igen, azt akartam, hogy jobb legyen a video, es mas telefont is vettem. No offense.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
- Újszerű iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 Év garancia
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest