Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• acer_

aktív tag

válasz Reanimation #8 üzenetére

Eloszor a memoria kerdeshez:
    Azert nem tertem ki ennyire reszletesen ra, mert azt hittem, egyertelmu lesz. Szoval. Nemcsak a sharp, hanem tobb mas gyarto is amugy nagyon tuti telefonokat ront el azzal, hogy nevetsegesen keves memoriat tesz bele. Emlithetnem itt akar a t610/t630 szeriat, vagy a nokia 6170et is, amiknel ugyanigy 2mega koruli mem van. Hogy nehogy az legyen, hogy csak a sharpot szidom ilyen tekintetben. Nem. Objektiv modon probalom vizsgalni a kerdest.

Zoom:
    (elnezest, ha rosszul emlekszem, reg nem volt mar a kezemben gx15.. ha rosszul emlekszem, akkor ez a resz storno) Nem ugy van, hogy csak a felbontas csokkentese mellett tudsz zoomolni? 160x120 meg elegge vicces kepmeret..
    ..
    Megkerestem a tesztkepeimet, amiket gx15-tel toltam, es van benne zoom osszehasonlitos kep trio is. Kovetkezzen hat:
    Bővebben: link 1x-es
    Bővebben: link 2x-es
    Bővebben: link 4x-es
    Kovetkeztetes: nemi photoshopozassal valami hasonlot lehet kihozni az erededeti kepbol szerintem.. (nem ertek a kepszerkeszteshez). Eppen ezert nincs tul sok ertelme..

Ezt pedig offba:
    Igen, azt akartam, hogy jobb legyen a video, es mas telefont is vettem. No offense.

Új hozzászólás Aktív témák