- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery03
senior tag
Ezek már mind megtörténtek. Nem is itt van a gond. Hanem a phseti.freeweb.hu-n rákattintok arra, hogy itt tudsz csatlakozni hozzánk, akkor behoz egy honalpot. Ott nem fogadja el az email/jelszó párosomat. Ha kérni akarok jelszót, akkor azt írja nincs is ilyen email regelve náluk. Mondom sztakival nincs semmi gond megy remekül. A seti is megy mostmár, de csak a normál oldalon tudok bejelentkezni. És most jön a másik gond. Onnan bár tudok csatlakozni bárhova, viszont ott nincs felsorolva a csapatok között a prohardver, csak az egyik. És az nem az amibe szeretnék join-olni.
-
gery03
senior tag
Nekem már mindenem kivan ezzel a fos setivel. Még a prohardver-hez sem tudok csatlakozni, mert nem megfelelő email/jelszó. Na akkor elküldetem a jelszót magamnak. Beírom a mailcímemet, erre meg azt írja nincs ilyen email cím regelve. Hát lol. Akkor mi a halálért tudok a berkely, vagy mi oldalán bejelentkezni faszául? Az nem uaz? Vagy akkor hogy kell csatlakozni a ph csapathoz?
Eddig a sztaki-t csináltam. Azzal bezzeg 1* sem volt baj. Mindig azt csinálta ami kellett. Alapítani kéne ott is egy prohardver csapatot!
[Szerkesztve] -
gery03
senior tag
Hmm csinálnám én a taskokat, de valahogy nem akar menni. Már fél napja ezt dobja ez a BOINC manager : Bővebben: link
Mi a halál baja van?
[Szerkesztve] -
gery03
senior tag
Sokszor szerettem volna már kipróbálni ezt a seti-dolgot, de valami mindig közbeszólt. Így történt ez most is. Most a regelés nem megy. Beírok akármit, akkor is errort ír az ok-ra kattintva.
Couldn't create account
Duplicate entry '' for key 2
Click your browser's Back button to try again.
Már minden variációt kipróbáltam, de hiába. Másik honlapon nem lehet regelni, csak 1-en? -
gery03
senior tag
Hello!
Szeretnék én is csatlakozni a SETI-hez. Valaki nem írná le, hogy hogy kell ezzel csinálni v.mit, és mit, mikor, hogyan, mivel meg ilyesmi, mert nem nagyon értem. Ja és hogy kell regisztrálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest