- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
SaKaB-86
tag
Szóval akkor ennek igy nem sok haszna van maximum az elismerés itt PHn hogy hanyadik vagyok...hát nemtom..
de ezért köcike a válaszokat..
[Szerkesztve] -
-
SaKaB-86
tag
Uhhh köszike a választ mindenkinek!De akkor 1 vmit nem értek már csak most haleszedem ezt a bizonyos progit én kapok e azért vmit hogy 100%alékon megy a procim és elmondhatom hogy én is segitek a csilagászatban meg mittom én mibe
szal ezenkívül mit nyújt ez a szolgáltatás?mert én ugytom hogy ez a setis dolog vmi távcsö képét teszi ki képernyővédönek de gyógyszernél vagyminél mit tesz ki?
-
SaKaB-86
tag
Sziasztok! Gondoltam énis kipróbálom ezt a SETIs izét mit veszíthetek ugye le is szedtem a klienst (3.07) de az istennek nem akar felcsatlakozni regeltem minden de mindig vmi hibát ir ki próbáltam a preferences bent a 2 lehetőséget de semise. Meg nemtom miket kéne belöni! Chellos vok 2.5Mbit/512 a jólmemléxem meg 3.2es Barton 1giga DDR. És egyébként ettől a progitól kapok vmit vagy semi?mert olvastam hogy vmi képernyőkímélőt nézhetek vagymi na de azon mimegy egy nagy feketeség és kész?
mert ha igen akkor kikapcsolom amonitort és ugyan ott vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Windows 11
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest